Hírarchívum - 2016. február

Link bevetésre kész, launch traileren a régi-új Zelda

Addig sem fognak unatkozik a The Legend of Zelda-rajongók, amíg kiderül, hogy az új rész milyen platformokra és mikor jelenik majd meg. A Twilight Princess felújított változata már a nyakunkon van, meg is érkezett hozzá a launch trailer.

Márciusban jön a Samorost 3

Már öt éve készül a Machinarium fejlesztőinek új játéka, a Samorost 3. A srácok végre megerősítették a dátumot, ráadásul egy varázslatos előzetest is közzétettek a PC-s és mobilos címről.

Nem lesznek mikrotranzakciók a The Divisionben

Ugyan a bétában már láttunk utalásokat játékbeli kreditekre, azonban a Ubisoft Massive közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit: valódi pénzért nem vásárolhatunk ingame cuccokat a The Divisionben.

Új Pokémon-játék készül

Ma húszéves a Pokémon-sorozat, és a jeles nap apropóján a Nintendo új játékot jelentett be. A 3DS-re érkező Pokémon Sun és Moon a hardcore rajongókat szólítja meg. Az év végén el leszünk kényeztetve.

PlayStation 4 - meglehet a 100 millió is?

A DFC Intelligence becslései szerint a PlayStation 4 eladásai át fogják lépni a 100 milliós darabszámot, amire valóban megvan minden esély, hiszen messze még az életciklus vége. Erre mindösszesen csak hat konzol volt képes eddig.

A Nintendo NX nyitójátéka lehet az új Zelda

Egy iparági informátor szerint a legújabb The Legend of Zelda az év végén érkezik, ráadásul nem csak Wii U-ra, hanem a cég legújabb konzoljára, a Nintendo NX-re is. A kiotóiak nagyon megnyomják a karácsonyi szezont.

Sötét és baljós játék lesz a Call of Cthulhu

A Focus Home végre bemutatta az új Call of Cthulhu-játékot, amit már a Cyanide fejleszt. Egy RPG-elemekkel megspékelt nyomozós címről van szó, amely 2017-ben érkezik PC-re és konzolokra.

Az első világháborúban játszódik a Battlefield 5?

Azt már tudjuk, hogy készül a Battlefield-sorozat új iterációja, de a témájáról eddig hallgattak a fejlesztők. Egy svájci webáruház szerint az ötödik rész októberben érkezik és az első világháborúban játszódik.

Doom - meglesz az 1080p és 60 fps konzolokon is

A Bethesda hivatalos blogján erősítette meg az id Software, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en is sikerült elérniük, hogy 1080p-ben 60 fps-sel fusson a Doom. A vállalat nagyon büszke arra, amit technikailag elértek.

Blogajánló: FPS kontrollerrel?

Sokan ódzkodnak a kontrolleres célzástól, pedig lehet az is olyan élvezetes, mint az egeres irányítás. Godach blogjában személyes tapasztalatain keresztül járja körbe a témát.