Hírarchívum - 2016. február

Black Ops 3 - a hétvégén ingyenes a multi PC-n

Ha szeretnéd kipróbálni a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos részét, akkor most ezt extra költség nélkül teheted meg a Steamen. Az akció a hétvégén él, ráadásul most mindenkinek dupla XP jár.

Superhot - indulhat az időmanipuláció

A nem kevés egyedi ötlettel teletömött Superhot már elérhető PC-re. Amellett, hogy a grafikája egészen stílusos, a játékmenetet egy roppant érdekes csavarral dobták fel a fejlesztők: az idő csak akkor mozog, ha te is.

A Capcom újabb Resident Evil-részeket porol le

Tavaly decemberben két korosztálybesorolásért felelős oldalon is felbukkant a PS4-es és Xbox One-os Resident Evil 6. Jelentjük, most már hivatalosan is jön az új konzolokra a játék, ráadásul a Resident Evil negyedik és ötödik részével együtt.

Csak nyáron jön a Necropolis

Rossz hírünk van a rougelike játékok rajongóinak, a stílus egyik soron következő képviselője, az eredetileg március közepére datált Necropolis ugyanis méretes csúszás áldozata lett. Csak nyáron jelenik meg.

Luke fia lett volna egy törölt Star Wars-játék főhőse

Pár évvel ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a Star Wars-saga nem film, hanem játék formájában fog folytatódni. A történetet a Star Wars Episode 7: Shadows of the Sith szőtte volna tovább, mégpedig Luke Skywalker fiának szemszögéből.

Jöhet még egy kis The Division?

Nagyon közeledik a The Division megjelenése, így nem meglepő módon a játék különböző anyagai is napról napra sűrűsödnek. Ezúttal az IGN csapatától érkezett egy új videó , amiben egy majdnem maximumra húzott karakterrel kalandoznak.

E3 2016: A Take-Two nagy dolgokat ígér

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az MCV legújabb számában adott interjúban elárulta, biztosan kint lesznek az idei E3-on, és komoly dolgokkal készülnek. Új Red Dead Redemptionre vagy GTA-ra számítsunk?

A Remedy levédette az Alan Wake's Return címet

A Quantum Break után végre jöhet a régóta tervezett Alan Wake-folytatás? Nagyon úgy néz ki, hogy igen, a Remedy ugyanis váratlanul levédette az Alan Wake's Return nevet, amiről egyelőre nem tudni, mit takar.

Windows 10-es applikációk jönnek Xbox One-ra

Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója tegnap megerősítette, hogy Xbox One-on is elérhetőek lesznek a Windows 10-es applikációk, köszönhetően a tavaly ősszel megjelent új dashboardnak, ami teljes egészében az új Windowsra épült.

Kooperatív túlélőmód érkezik a Halo 5-höz

Megérkezett a Halo 5: Guardians Hammer Strom frissítése, amely három új játékmóddal bővíti a felhozatalt. Ami érdekes, hogy a launch trailerben egyértelmű utalást kaptunk a közelgő kooperatív túlélőmódra.