Hírarchívum - 2016. február

Formabontó demót kapott a Shadwen

Mint ismert, a Frozenbyte jelenleg egy vérbeli lopakodós játékon dolgozik. Most megérkezett a demó, amit azért is érdemes kipróbálni, mert a közösség által elért pontszám alapján a fejlesztők csökkentik a Shadwen árát.

Mortal Kombat X - márciusban ingyenes DLC jön

Ha középkori témájú cuccokba öltöztetnéd kedvenc harcosaidat a Mortal Kombat X-ben, akkor bizonyára örülni fogsz a márciusban élesedő DLC-nek, amit minden játékos ingyen tölthet majd le.

Fallout 4 - ilyen lesz az új túlélőmód

A Bethesda a hónap elején ígérte meg, hogy teljesen felújítja a Survival módot, most pedig megérkeztek az első részletek róla. A posztapokaliptikus világ soha nem volt még ilyen kegyetlen.

Dragon Quest Heroes II - itt az első trailer

Gyors sikert aratott a Dragon Quest Heroes első része a Sony konzoljain, a Square Enix pedig ugyanilyen gyorsan bejelentette a folytatást is. Most először nézhetünk bele az aranyos akció-RPG-be.

Dobozos formában is jön a Rocket League

Noha a tavalyi év meglepetésjátéka jelenleg csak digitális formában érhető el, hamarosan érkezik a lemezes változat is. A hírt a Psyonix Studios alelnöke, Jeremy Dunham jelentette be.

Plágiumvád érte a Naughty Dogot

Elég nyilvánvaló, hogy az Uncharted 4 legújabb előzetesében az Assassin's Creed IV: Black Flag egyik artworkjét használták fel a Naughty Dog srácai. A fejlesztő bocsánatot kért a Ubisofttól és lecserélte a videóban lévő festményt.

Dark Souls 3 - a sötétség igazi árnyalatai

Egyszerre gyönyörű és hátborzongató a Dark Souls 3 legújabb kedvcsinálója, amiben Cindy Lauper melankolikus dalát hallgatva elevenednek meg a sötétség legkülönbözőbb árnyalatai.

The Division - PC-n nagyon ütősen néz ki

Bár sokak szerint a The Division jelenlegi formájában nem közelíti meg azt a grafikát, amivel a bejelentésekor beharangozta a Ubisoft, azt azért el kell ismerni, hogy PC-n, 60fps mellett még így is ütősen fog kinézni.

Ezek lesznek a PlayStation Plus márciusi játékai

Végre lehullt a lepel a PlayStation Plus előfizetőinek járó márciusi ingyenes játékok listájáról is. A Broforce már ismert volt, most viszont az is kiderült, hogy milyen egyéb címek csatlakoznak a mostani akcióhoz.

Postal: Redux - PlayStation 4-re is jön

Másfél évvel ezelőtt mutatkozott be a Postal-sorozat legelső részének felújított változata, a többek között kooperatív móddal is erősítő Postal: Redux, ami ma megkapta első mozgóképes anyagát.