Hírarchívum - 2016. február

Új játékkal bővült az Origin Access

Múlt hónapban PC-re is elhozta az EA az Xbox One-on már bejáratott szolgáltatását, melynek keretén belül az előfizetők ingyen játszhatnak több játékkal is. Most egy újabb címmel bővült a lista, a Torchlight II-vel.

Íme, a Rainbow Six: Patriots direktorának új játéka

Új játékot mutatott be Richard Rouse III, a Rainbow Six: Patriots és a The Suffering játékok direktora. A The Church in the Darkness a '70-es években játszódik, és egy szekta által irányított kisvárosba kell beszivárognunk.

A hét legjobb játékakciói

A héten is szuper leárazásokkal kedveskednek nekünk a kiadók, így például a Borderlands, az Evolve, a Metro-sorozat, a frissen megjelent Superhot, a The Witcher-sorozat vagy éppen a System Shock 2 vehető meg kedvezményesen.

Kanadai befektetőktől vár segítséget a Ubisoft

Egyre veszélyesebb a Guillemot-család számára a Vivendi nyomulása a Ubisofton belül. Yves Guillemot elárulta, hogy kanadai befektetők bevonásával próbálják megtartani a függetlenségüket.

Dátumot kapott a Battlefield: Hardline utolsó DLC-je

A rengeteg marketinganyag után végre bejelentették, hogy mikor érkezik a Battlefield: Hardline utolsó DLC-je, a Betrayal. A bejelentéshez új videó is dukál, melyet egy rajongó közreműködésével készítettek el.

Dark Souls III - speciális kiadás, játék nélkül

Ha vérbeli rajongó vagy, és van fölös 37 ezer forintod, akkor érdemes egy pillantást vetned a Dark Souls III: Estus Flask Editionre. Ugyan a játék kópiája érthetetlenül kimarad belőle, de megkapod helyette az Estus-flaska replikáját.

Fejlesztőt cserélt az új Call of Cthulhu-játék

2014 januárjában írtunk róla, hogy készül az új Call of Cthulhu-játék a Sherlock Holmes-szériát is jegyző Frogwares tolmácsolásában. Nos, a projekten már a Cyanide dolgozik, ami nem feltétlen jó hír.

Még több fura karakter a Battlebornban

A Gearbox megállíthatatlan, ezúttal három új játszható karakterről rántotta le a leplet. Ahogy lassan fény derül a teljes felhozatalra, egyre betegebb hősök mutatkoznak be. Valami azt súgja, nagy kedvenc lesz a Battleborn.

Egyjátékos kampány is lehet a Battalion 1944-ben

Gyors sikert aratott a Battalion 1944 a Kickstarteren, pedig még tart az adománygyűjtés. A fejlesztők most közzétették az opcionális célokat, köztük egy single kampányt is, bár ehhez 1,2 millió font szükséges.

PC-n jobban fogy a Rise of the Tomb Raider

Befutott a digitális eladásokat vizsgáló Superdata legfrissebb jelentése, melyből kiderült, hogy a Rise of the Tomb Raiderből az első hónapban háromszor több kópia fogyott PC-n, mint Xbox One-on.