Hírarchívum - 2016. március

Ingyenes kiegészítőt kapott a Verdun

Emlékeztek még a tavaly megjelent első világháborús shooterre, a Verdunre? A játék népszerűsége egy év után is töretlen, nemrég pedig egy ingyenes kiegészítővel lepték meg a fejlesztők a rajongókat.

Early Accessre jön a RollerCoaster Tycoon World

Újabb fejezethez érkezett a RollerCoaster Tycoon World szappanoperába illő története, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy még március végén megjelenteti a játékot a Steam Early Accessen keresztül.

Uncharted 4: A Thief's End - fej vagy írás?

Rövid, de annál látványosabb CG-trailer érkezett a PlayStatin 4-exkluzív Uncharted 4-hez, melynek megjelenése nincs messze, hiszen szűk másfél hónap múlva már játszhatunk is vele.

Jön az új Resident Evil animációs film

A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!

A hét legjobb játékakciói

A hétvégén hivatalosan is itt a tavasz, és jön a húsvét is, amit több helyen is komoly leárazásokkal ünnepelnek. A Steamen Ubisoft-címeket lehet nagyon olcsón megvenni, Xboxon pedig elrajtolt a tavaszi nagy kiárusítás.

Chronos - a felnőtteknek szánt Zelda

Az Oculus Rift nyitócíme lesz a Gunfire Games legújabb alkotása, melyben fiatal hősünk a gonosz megfékezésére készül. Erre jó oka van: szülőföldjét megszállták, ideje harcba indulni. Tisztára olyan, mint egy korhatáros Zelda.

PC-re is jön a This War of Mine: The Little Ones

Az eddig a konzolosok privilégiumának számító The Little Ones DLC most már tuti, hogy PC-n és mobilokon is napvilágot lát a This War of Mine-hoz. A 11 bit csapata nem siette el a dolgokat, azt meg kell hagyni.

A Sony is mobiljátékot készít

A Nintendo után a másik nagy japán konzolgyártó is szeretné megvetni a lábát a mobiljátékok piacán. A Sony ezért egy kimondottan iOS-es és androidos címek fejlesztésére szakosodott stúdiót alapított ForwardWorks néven.

Ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault

Ahogy azt az EA jó előre megígérte, mától ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault az Origin On the House promóciójának keretében. Vár a második világháború csendes-óceáni hadszíntere!

Frissítve: Így néz ki a Nintendo NX kontrollere?

Három képet tett közzé a Redditen egy fejlesztő, amiken a Nintendo NX kontrollere látható. A szivárogtatónak állítólag már megvan a Nintendo NX fejlesztői verziója, és a vezérlő roppant érdekes kialakítást kapott.