Hírarchívum - 2016. március

Befutott a LEGO Batman-film első trailere

Jövő februárban érkezik a következő LEGO-mozi, Emmet Brickowoski kalandjaira azonban még várnunk kell, első körben a legósított Batman filmjét izgulhatjuk végig. A minap befutott az első trailer hozzá.

Frissítve: Már megint valami újat talált ki a Microsoft

Egyelőre csak egy marketinges kérdőívben tapogatózik a cég, arról kérdezi a játékosokat, megszabadulnának-e a használt digitális játékaiktól, ha cserébe a vételár 10 százalékát visszakapják.

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.

Tervben volt egy Tokióban játszódó GTA is

Egy Rockstarhoz közel álló forrás szerint egy ideig tervben volt, hogy a GTA egyik része a japán fővárosba látogat el. Egyébként pedig nagy rá az esély, hogy már készül hatodik rész, de egyhamar nem játszhatunk a folytatással.

Final Fantasy XV - 50 órás kampányra számíthatunk

A nagy jövő heti Final Fantasy XV-bejelentéseket megelőzve, a rendező, Hajime Tabata már most elárult pár részletet a sorozat következő darabjáról. Szó esik a történet hosszáról és a framerate-ről is.

Total War: Warhammer - jöhet egy masszív ostrom?

A birodalmi fővárost, Altdorfot a vámpírok végeláthatatlan serege támadja meg Heinrich Kemmler vezetésével. Az ostrom hosszú lesz és véres, s mindezt ti is átélhetitek a legújabb gameplay bemutatóban.

Megnyitotta kapuit az Atari Vault

A kiadó januárban jelentette be az Atari Vaultot, amely több mint száz klasszikus játékot tartalmaz az Atari 2600 idejéből. A gyűjtemény a minap startolt el a Steamen, nosztalgiázásra tökéletes.

Már készül a Two Worlds III

A TopWare Interactive és Reality Pump két remek hírrel szolgált a rajongóknak. Az első az, hogy a Two Worlds III fejlesztése elkezdődött, de közben a második rész is kap jelentős frissítéséket mind látványban, mind tartalomban.

Nem javítják a Hitman mentési hibáját

Mivel igazából nem is hibáról van szó... Sokan jelezték már a problémát a fejlesztőknél, hogy az új Hitmanben az online mentéseinket nem használhatjuk offline, és a net nélkül elmentett játékállásainkat sem lehet aztán online elérni.

Képeken a Quantum Break PC-s beállításai

Másfél hét múlva megjelenik a Remedy új játéka, a Quantum Break. Szinte az utolsó pillanatban jelentették be, hogy végül PC-re is érkezik a játék, most pedig kaptunk pár screenshotot a grafikai beállításokról.