Hírarchívum - 2016. április

Microsoft: csökkentek a konzoleladások bevételei

A Microsoft már nem hajlandó elárulni, mennyi Xboxot ad el, a konzoleladásokból származó bevételekről azonban beszámol - és azok visszaestek. Az Xbox One újabb árcsökkentése sem érte el a várt hatást.

Parkolópályára tették a Tekken X Street Fightert

Oly sok év ígérgetés után a Bandai Namco elismerte, hogy parkolópályára tette a Tekken X Street Fightert. Katsuhiro Harada szerint csak ártana a játék a Street Fighter V-nek és a Tekken 7-nek.

Vasember is benne lesz az új Pókember-filmben

Habár a Marvel már korábban belengette, hogy több ismert karakterét is feltüntetné a jövőre érkező Pókember-filmben, az első névre eddig kellett várnunk: Robert Downey Jr. is aláírt a mozihoz.

Gearbox: most a Borderlands 3 következik

A Gearbox hivatalosan is megerősítette, hogy a Battleborn és annak kiegészítői után elkezdődhet a Borderlands 3 fejlesztése. Ennél több konkrétumot viszont nem tudtak mondani a srácok.

Husk - még egy horrorjáték a Kholat készítőitől

Shivercliff nem az a békés kisváros, amit képeslapokon mutogatnak. Itt két világ, a valóság és a rémálom összemosódik, és egy családapa kétségbeesetten keresi szeretteit, de a sötét utcákon csak borzalmakkal találkozik.

2017 elején jön hozzánk a Tales of Berseria

Most már biztos, hogy nem kell 10 hónapot várni a japán premier után a Tales of Berseriára, mint az előző rész esetében. A Bandai Namco 2017 elejére lőtte be a nyugati verzió megjelenési dátumát.

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

A taktikai shooter következő kiegészítője Operation Dust Line címen fut és a sivatagba repít el minket. Ezúttal a két új játszható karakter mutatkozott be: ismerjétek meg Valkyrie-t és Blackbeardet.

Júniusban csaphatunk le a Dead by Daylightra

A Starbreeze aszimmetrikus multira kihegyezett horrorjátéka június közepén látja meg a napvilágot, de előtte még egy zárt bétatesznek örülhetünk - most pedig egy csokornyi friss képnek.

Friday the 13th: The Game - ez fájni fog!

A slasher-sorozat rajongói bizonyára örülnek neki, hogy a filmekben szereplő Higgins Haven térképét is tartalmazni fogja a Friday the 13th: The Game. Most két brutális gameplayt is megnézhetnek az erős gyomrú olvasóink.

Uncharted 4 - bemutatkozik a Plunder mód

A Naughty Dog az idei PAX East apropóján mutatta be az Uncharted 4 multira kihegyezett Plunder módját, amely a zászlórablós móka helyi megfelelője lesz, csak itt egy bálványt próbálnak megkaparintani a csapatok.