Hírarchívum - 2016. április

Hearthstone - így szerezz 13 ingyenes paklit

A jövő héten érdemes lesz bejelentkezni a Hearthstone-ba, hiszen a Whispers of the Old Gods megjelenése apropóján akár 13 grátisz paklit is bezsákolhatnak a leleményesek. El is mondjuk, mit kell tenned!

Rettegni fogsz az Outlast II-ben

A nyitó képsorok alapján az Outlast II legalább olyan sötét atmoszférával bír, mint az elődje, és a vidéki közeg határozottan jól áll neki. Valami gonosz rejtőzik a csendes farmházak és kukoricaföldek között. Először mozog a horrorjáték.

The Witcher 3: Blood and Wine - szüreti mulatság

A CD Projekt RED kiadott pár bámulatosan kinéző screenshotot a The Witcher 3 második kiegészítőjéről. Toussaint, az új tartomány színesnek és békésnek tűnik, de ez csak a látszat, valójában sötét dolgok lappanganak a háttérben.

Gears of War 4 - ilyen lesz a publikus multiplayer

Jövő héten rajtol a Gears of War 4 nyílt bétatesztje, így a Microsoft és a The Coalition összedobott egy hangulatos, minden információt tartalmazó trailert, ami a multiplayer főbb tudnivalóit foglalja össze.

A Microsoft több Xbox One-prototípust is tesztel?

Hiába állította Phil Spencer, hogy nem hisznek az Xbox One ráncfelvarrásában, mégis újabb és újabb pletykák kapnak szárnyra a konzol módosított változatáról. A The Verge szerint a Microsoft most épp több új prototípust próbál ki.

Jason Bourne és Függetlenség napja előzetesek

Idén nem csak a függetlenségünk lesz veszélyben, de hosszas hallgatás után Bourne is emlékezni kezd. De amíg Bourne nem lép ki önmaga árnyékából, addig a Függetlenség napja elképesztő pusztítással hívja fel magára a figyelmet.

LawBreakers - raklapnyi gameplay érkezett

Tegnap óta lehet jelentkezni Cliff Bleszinski legújabb játékának, a LawBreakersnek az alfatesztjére. Néhány szerencsés viszont már most kipróbálhatta a játékot, így rengeteg gameplay videót tudunk mutatni belőle.

Remedy: lassan egy éve készül az új játék

Nincs pár hete, hogy megjelent a Remedy legújabb játéka, a csapat rajongóit is két táborra szakító Quantum Break. Az élet viszont ezután se állt meg a stúdiónál, olyannyira nem, hogy már 9 hónapja készítik új alkotásukat.

Nézzünk bele a parkourral operáló Sevenbe!

Tavaly augusztusban mutatkozott be a Thief által inspirált szerepjáték, amin a The Witcher egykori fejlesztői dolgoznak. Mozgásban még ígéretesebb a Seven: posztapokaliptikus nyitott világ, parkour - mindez felülnézetből.

Néhány szó az EVE: Online jövőjéről

Jelenleg is zajlik Reykjavíkben az EVE Fanfest, a népszerű sci-fi univerzum éves bulija, ahol megtudtunk pár érdekességet a frencsájz jövőjéről. A jövő héten kibővül az MMO, látványos filmes trailert mutatunk róla.