Hírarchívum - 2016. április

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

Killer Instinct - akcióban Mira, a vámpírlány

Ebben a hónapban csatlakozik a Killer Instinct: Season 3 gárdájához Mira, a bájos, de veszélyes vámpírhölgy. A csata hevében karmaival szaggatja hősöd húsát, majd a levegőbe lök és kiszipolyozza a véred.

Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.

A héten érkezik a Fated: The Silent Oath

A kanadai Frima Studio VR-játéka még a héten elérhetővé válik Oculus Riftre és HTC Vive-ra. A Fated: The Silent Oath-ban egy kétségbeesett viking családapát alakítunk, akinek meg kell védenie szeretteit az istenek haragjától.

Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.

Online multit kap a Rock Band 4

A Rock Band 4 év végén érkező frissítésével élesedik az online multplayer a Harmonix ritmusjátékában. Végre a netes barátainkkal közösen zenélhetünk kifulladásig, mintha csak a Quickplay játékmódban nyomulnánk.

Húsz perc a Pyre társaságában

A Bastion és a Transistor fejlesztője a múlt héten jelentette be legújabb játékát, a Pyre-t, amely első ránézésre sokat merít a The Banner Sagából. Ettől eltekintve egy egyedi fantasy világot épített fel a Supergiant csapata. Nézzünk is bele!

Crown and Council - tölthető a Mojang új játéka

Meglepetéssel rukkolt elő a Mojang, ugyanis bejelentették és egyben elérhetővé is tették az új játékukat, amely a Crown and Council címet kapta. A stratégia ingyenesen tölthető le a Steamről.

Cossacks 3 - jelentkezz a bétatesztre!

Gőzerővel dolgozik a GSC Gameworld a Cossacks-sorozat folytatásán, és külön öröm, hogy többkörös bétateszten keresztül izzasztják majd meg a játékot a megjelenés előtt. Már tudtok is jelentkezni.

Újra mozog az Inside

Emlékeztek még a Playdead új fejlesztésére? A srácok még a 2014-es E3-on mutatták be az Inside-ot, aminek már tavaly meg kellett volna jelennie. Ez végül nem jött össze, de ha minden jól megy, már nem kell sokat várnunk.