Hírarchívum - 2016. április

Visszakapta az 1666-ot az Assassin's Creed atyja

Patrice Desilets és a Ubisoft bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk, így Desilets visszakapja az 1666 című projektjét a kiadótól, cserébe pedig eláll a pertől. Az persze jó kérdés, hogy elkészülhet-e valaha a játék.

Blackroom - íme, John Romero új játéka

Az ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatkozott John Romero új játéka, amely a Blackroom címet viseli. Az FPS játékmenete az id Software klasszikusait idézi majd, a történet viszont sokkal fontosabb szerephez jut.

Dátum nélkül maradt a Marvel-féle Inhumans

A Marvel megerősítette, hogy miután két új szereplővel bővült jövőbeli moziverzuma, a harmadik fázisra tervezett X-Men-válasz, az Inhumans egyelőre kikerül a naptárból.

Hitman - napsütéses kiruccanás Sapienzában

Maradjunk kicsit a hétvégén Bostonban tartott PAX East rendezvénynél. A rendezvénysorozat aktuális állomásán ugyanis az új, epizódokra szabdalt Hitman második felvonása is látható volt akció közben.

Utolsó trailert kapott az X-Men: Apokalipszis

Kevesebb mint egy hónap van már csak hátra az X-Men: Apokalipszis premierjéig, így befutott a fiatalítással új vizekre evezett sorozat harmadik részének utolsó előzetese is.

Gears of War 4 - előbb indulhatsz háborúba

Frissült a Gears of War 4 Xbox Store-os adatlapja, így kiderült, ha a játék Ultimate Edition kiadását választod, akkor négy nappal hamarabb bújhatsz JD Fenix bőrébe, hogy swarmokra vadássz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.

E3 2016: Jöhet az új Pókember-játék?

A legfrissebb szóbeszédek szerint nem csak új filmet, de vadonatúj játékot is kap az Amerika Kapitány: Polgárháborúban visszatérő Pókember. A pletyka szerint a játékot az idei, Los Angelesben tartott E3-on mutatja be a Sony.

Uncharted 4 - indulhat a kincsvadászat

A Naughty Dog még tegnap jelentette be a Twitteren, hogy ma délután bemutatkozik az Uncharted 4: A Thief's End megjelenés előtti utolsó kedvcsinálója is. Nem is nagyon szaporítanám a szót, a trailert odabent megtaláljátok.

TMNT: Mutants in Manhattan - nyolc perc bunyó

Hétvégén tartották az idei PAX Eastet, ahol a Bayonetta alkotóinak, a Platinum Gamesnek új játéka, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is kipróbálható volt. Nyolcpercnyi bunyó következik.