Hírarchívum - 2016. május

Színkavalkádban úszó képeken a Yooka-Laylee

Sikeres Kickstarter-kampányt tudhat maga mögött az egykori Rare-tagokból álló Playtonic, így ha minden jól megy, akkor idén októberben tényleg megkapjuk a Banjo-Kazooie szellemi örökösét.

Ilyen lesz a The Elder Scrolls: Legends

A Bethesda végre elérhetővé tette az idei PAX Easten tartott The Elder Scrolls: Legends-előadást, így közel negyven percig látható mozgásban a már bétatesztelhető kártyajáték.

Jöhet még egy kis Syberia 3?

Hosszas vergődés után hamarosan végre révbe érhet a 2009-ben bejelentett Syberia 3. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a napokkal ezelőtti fejlesztői napló után egy gameplay trailert is tudunk mutatni.

A CD Projekt egyelőre nem tervez új Witchert

A The Witcher 3 elképesztő sikere után adná magát, hogy a CD Projekt RED nem engedi el a sorozatot, de a stúdió társalapítója, Marcin Iwinski ismét megerősítette, a Blood and Wine után más vizekre eveznek.

Tíz éve várunk a Half-Life 2: Episode 3-ra

Két nap múlva lesz tíz éve, hogy a Valve atyaúristene, Gabe Newell bejelentette a Half-Life 2 harmadik epizódját. Egy videó segítségével most megnézhetjük, hogy az egy évtized alatt hogyan változtak Newell játékról tett nyilatkozatai.

Folytatást kap a The Talos Principle

A horvát Croteam puzzle-játéka valódi meglepetés volt annak idején, úgyhogy nem meglepő, hogy a fejlesztőcsapat szeretne folytatást készíteni hozzá. Részletek még nincsenek, de mérget vehetünk, hogy jön a The Talos Principle 2.

Az új Star Trekhez is kaptunk egy trailert

Csak úgy záporoznak a filmes anyagok, tegnap este az új Star Trek-mozihoz is kaptunk egy előzetest. Meglepően sokat kellett rá várni, elvégre decemberben hallottunk utoljára a folytatás felől.

The Witcher 3 - meseszép képeken az új kiegészítő

Nem sok olyan játék létezik, ahol a screenshotok meg tudnak lepni bennünket, de a The Witcher 3: Blood and Wine egyértelműen közéjük tartozik. Az állóképeken is meseszépen fest az új kiegészítő.

Ez lenne az új Star Wars alcíme?

A pletykák szerint megvan a Star Wars: Episode VIII alcíme, amit az európai Star Wars Celebration eseményen jelentettek volna be. Beszédes a névválasztás, azt meg kell hagyni.

Mobilos MMO készül az Assassin's Creed alapján

Ha nem is kap idén teljes értékű folytatást az Assassin's Creed, nem mondhatnánk, hogy csend honol a széria környékén. A minap kiderült például, hogy egy mobilos MMORPG-vel bővül majd a cím - igaz, csak Kínában.