Hírarchívum - 2016. június

Kilenc perc a felújított System Shockkal

A Polygon jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a System Shock felújított változatába. A Night Dive csapata nem viccelt: a klasszikus hangulat visszatér, csupán a látvány lett sokkal modernebb.

86 éves korában elhunyt Bud Spencer

Életének 86. évében elhunyt Bud Spencer. Az olasz származású színészt nem kell bemutatnunk a magyar közönségnek. Filmjein generációk nőttek fel, rengeteg mosolyt csalva az arcunkra.

Dátumot kapott a Minecraft-film

Bő két évet kell várnunk arra, hogy a Mojang sikerjátékából végre mozifilm szülessen. A Warner Bros. napra pontos premierdátumot osztott meg velünk - reméljük, a rajongók lelkesedése is kitart addig.

The Division - launch traileren az Underground DLC

Ma jelenik meg a The Division első fizetős DLC-je, amely New York metróalagútjaiba kalauzolja el ügynökeinket. Ennek apropóján egy tartalmas javítást is közread a Ubisoft - hangolódjunk most az utolsó trailerrel!

Befutott az új Star Trek harmadik előzetese

Szűk egy hónap, és jegyet válthatunk a J.J. Abrams által újraindított Star Trek-sorozat harmadik felvonására, a megjelenéshez közeledve pedig egyre több látnivalót kapunk az új filmből.

Hónapokat késik az új Conan-játék

Az eredetileg tervezettnél csak jóval később rajtolhat el a Conan Exiles Early Access-változata. A Funcom cserébe azt ígéri, hogy már a korai változat is stabil lesz, és a játékmenetet is kellően kidolgozzák.

Street Fighter V - Balrog is ringbe száll

Július első napján debütál a Street Fighter V régóta várt méretes frissítése, ami nem csak a korábban beharangozott sztorikiegészítővel, de új hősökkel is kiegészíti a játékot.

Brit toplista: a dobozos Rocket League is jól fogy

Miközben az élbolyt a szokásos slágercímek uralják, a Rocket League újonnan megjelent dobozos változata még be tudott férkőzni a legjobbak közé - pedig jó pár millió digitális eladás áll már a háta mögött.

Overwatch - Torbjörn a következő áldozat

Habár a Blizzard hagyományosan jó egyensúlyozás terén, tökéletes balansz nem létezik, és bizony, az Overwatch-nál is előfordul, hogy kilóg a lóláb. A csapat most Torbjörnt készül nerfelni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.