Hírarchívum - 2017. január

Pillars of Eternity 2: Deadfire bejelentés

A délelőtt történt idő előtti leleplezés után immáron tényleg hivatalos, hogy folytatást kap a Pillars of Eternity. A második epizódot is lehet támogatni, ezúttal Figen kalapoznak a készítők.

Mass Effect: Andromeda trailer - Ryder és csapata

Megérkezett a tegnap beharangozott új Mass Effect: Andromeda-előzetes. Sajnos friss gameplayt nyomokban sem tartalmaz a trailer, de legalább találkozhatunk a szereplőkkel és megismerkedhetünk a történettel is.

Bosszúállók-játékon dolgozik a Square Enix

A Disney és a Square Enix megerősítette, hogy több játékra szóló megállapodást kötöttek. Az első projekt egy Bosszúállók-játék lesz, amelyen a kiadó két legsikeresebb nyugati stúdiója fog dolgozni.

Hivatalos: multiplatform lesz az Ace Combat 7

Az év elején még csak pletykálták, ma viszont hivatalosan is megerősítést nyert, hogy az Ace Combat következő felvonása nem csak PlayStation 4-re, de más platformokra is meg fog jelenni.

Bryan Singer rendezi a tévés X-Men pilotját

A FOX és a Marvel TV is rábólintott az X-Men-tévésorozatra, most pedig az is kiderült, hogy az a Bryan Singer rendezi majd a széria pilotját, aki még 2000-ben helyezte fel a filmes térképre a mutánsokat.

The Surge trailer - egy rossz nap az irodában

Körvonalazódik, hogy mikor kerül majd boltokba a Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka, a The Surge. A sci-fi Dark Souls a Deck 13 állítása szerint valamikor májusban mutatkozik be.

DiRT 4 - jönnek a kamionok és a buggyk

A Codemasters teljesen váratlanul bejelentette a DiRT-sorozat negyedik epizódját. Az új felvonás egyszerre ötvözi majd a keményvonalas DiRT: Rally realizmusát és a könnyedebb, a DiRT-sorozatra egyébként jellemző lazább megközelítést.

PC-re is megjelenik a Mobius Final Fantasy

A Square Enix mobilos free-to-play szerepjátéka február elején a Steamre költözik. A port felbontását akár 4K-ra is felhúzhatjuk, és 120 fps-sel is szaladhat majd, ha bírja a vasunk.

Márciusban jön hozzánk a Toukiden 2

Az Omega Force Monster Hunter stílusú akciójátéka, a Toukiden 2 nyugaton is napvilágot lát. A démonvadászat márciusban veszi kezdetét PC-n, PS4-en és PS Vitán - a beharangozó trailer tutira kedvet csinál hozzá.

Részletek a Windows 10 Game Mode-járól

A hónap elején a Microsoft megerősítette, hogy a Windows 10 új funkciója, a Game Mode javítani fog a játékok teljesítményén. A redmondiak most egy videóban magyarázzák el a főbb változásokat.