Hírarchívum - 2017. január

Videojáték készül az Apokalipszis mostból

Francis Ford Coppola rendező áldását adta a projektre, így végre elkészülhet a klasszikus 1979-es film játékadaptációja. A veterán fejlesztőkből álló csapat közel 1 millió dollárt kalapozna össze rá a Kickstarteren.

Konzolokra tart a Descent szellemi örököse

A Sublevel Zerót az 1996-os Descent ihlette, és most a fejlesztők bejelentették, hogy a hatfokú szabadságot kínáló shooter PS4-en és Xbox One-on is napvilágot lát. Már egy évtizede nem kaptak ilyen játékot a konzolosok.

Ghost Recon: Wildlands - megvan a béta dátuma

A Ubisoft bejelentette, hogy a szerencsések egy hét múlva vethetik bele magukat a Ghost Recon: Wildlands zárt bétatesztjére mindhárom platformon. Az örömhír mellé rengeteg gameplay felvételt kaptunk.

Egy hónap múlva jelenik meg a Hellion

A horvát Zero Gravity bejelentette, hogy mikor jelenik meg a tavaly bemutatott túlélő horrorjátéka, a Hellion Early Access-változata - majdnem kereken egy hónapot kell rá várni.

Megérkezett Magyarországra a PlayStation VR

Tegnap óta immár Magyarországon is elérhető a Sony saját fejlesztésű VR-szemüvege, a PlayStation VR. A készülék használatához mindössze egy PS4-re van szükség, és máris belekóstolhatunk a virtuális valóság nyújtotta örömökbe.

Hitman - új nehézségi szintet hoz a januári frissítés

A dobozos változat megjelenésével együtt új nehézségi szint is érkezik a Hitmanhez. A Professional nehézségi szint korlátozza a mentési lehetőségeinket, valamint jobb mesterséges intelligenciát ígér.

Jön a Verdák 3-játék, újranyit az Avalanche Software

Tavaly májusban a Disney bezárta a Disney Infinity-sorozatról és számos más adaptációról elhíresült Avalanche Software-t, most azonban újranyit a stúdió, első játékuk pedig a Verdák 3 játékváltozata lesz.

Megjelenési dátumot kapott a Prey

Az Arkane Studios végre megosztotta, hogy mikor kezdhetjük meg űrbeli kalandunkat a Preyben. Kicsivel több, mint három hónapot kell várni a címre, melyhez egy friss trailer is érkezett.

Blogajánló: Alulértékelt PS4-es játékok

Duken blogjában olyan PlayStation 4-es játékokat szedett össze, melyek nem kapták meg azt a marketinghátszelet, amit a legnagyobbak szoktak, de mégis kár lenne átsiklani felettük.

Cinematic traileren a Conan Exiles

Hamarosan megérkezik a Conan Exiles korai hozzáférésű változata, így a megjelenés előtt nem sokkal kaptunk egy nagyon látványos cinematic trailert. Emellett bemutatkozott a Barbarian Edition.