Hírarchívum - 2017. január

Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.

Death Stranding - de mit csinál Guillermo del Toro?

Biztos felvetődött bennetek, hogy Guillermo del Toro esetleg komolyabb szerepet vállalt a Death Stranding munkálataiban, elvégre a Silent Hillsen is együtt dolgozott Hideo Kojimával. Most ő maga tisztázta, mi a helyzet.

Filmes hírzuhatag délutánra

Extrém mennyiségű filmes hírt kaptunk mára! Míg a Batman v Superman az év legrosszabb mozija lehet, egy magyar rövidfilmet Oscar-díjra jelöltek. Teasert kapott a King Arthur, szivárog a Trónok harca, és találgatunk az utolsó jediről.

Nintendo Switch - akció közben az érintőképernyő

A Nintendo eddig valamiért nem nagyon mutatta működés közben a Switch touchscreenjét, de most végre egy informatív videót kaptunk róla. A kijelző pont úgy muzsikál, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Xbox One - videón az átalakított dashboard

Noha a múlt héten már kaptunk egy képet az Xbox One következő rendszerfrissítésével érkező átalakított dashboardról, a Microsoft most egy videóban mutatja be az új Guild- és Home-képernyőt.

Rainbow Six: Siege - nézzünk bele az új térképbe!

A Ubisoft végre megmutatta, hogy milyen lesz az Operation Velvet Shell kiegészítővel érkező új térkép a Rainbow Six: Siege-ben. A Coastline Ibiza napfényes partját takarja - jól áll a játéknak a mediterrán hangulat.

Mától ingyenesen tölthető a Stasis előzménye

A Stasis 2015 egyik legjobban sikerült point 'n' click horrorkalandja volt, és szerencsére a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játék előzményeit elmesélő Cayne-t mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik a Steamen. Ma eljött a pillanat.

Deus Ex: Mankind Divided - közeleg az új sztori DLC

Már nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Divided második sztori DLC-jére, lévén a jövő hónapban megkaparinthatjuk. Voltaképp egy előzménytörténettel lesz dolgunk, melyben Jensen egy szigorúan őrzött börtönbe látogat el.

StarCraft II-t oszt ingyen a Blizzard

Mostanság érdemes belépned a Battle.netbe, hiszen előfordulhat, hogy egy ingyenes StarCraft II: Wings of Liberty fogad majd. A váratlan ajándékról már több játékos beszámolt, a fejlesztők egyelőre hallgatnak.

Launch traileren a Tales of Berseria

A héten végre Európában is megjelenik a Bandai Namco szerepjátéka, melyben egy bájos leányzó, Velvet kalandjait követhetjük nyomon. Hősnőnk igazából önmaga felfedezésére indul, miközben kalóznak áll.