Hírarchívum - 2017. január

Elizát kapják a Tekken 7 előrendelői

A Bandai Namco bemutatta a Tekken 7 előrendelőinek szánt karaktert, Elizát, aki foglalkozását tekintve vámpírhölgy. Szegény narkolepsziában szenved, így nem mindig tudja kezelni, hogy mikor alszik.

Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.

Elindult a The Banner Saga 3 adománygyűjtése

A viking kultúrából nagy kanállal merítő körökre osztott stratégia trilógiává bővül - legalábbis, ha a frissen elstartolt Kickstarter-kampány sikeres lesz. A Stoic mindig is három részben gondolkodott, segítsünk nekik!

Injustice 2 - Robin színre lép

A NetherRealm legutóbbi livestreamjében egy új karakterről libbent fel a fátyol: az Injustice 2 gárdájához Batman jobbkeze, Robin is csatlakozni fog. Az új trailer mellett friss gameplay jeleneteket kaptunk a játékról.

Overwatch - elstartolt a holdújévi event

A szivárgásokból már nyilvánvalóvá vált, hogy az Overwatch új eventje a kínai újév, vagyis a holdújév körül bonyolódik majd. A móka kezdetét vette, a következő három hétben új cuccokat szerezhetünk, és elstarolt a helyi CTF-mód is.

Battlefield 1 - még több részlet az új DLC-ről

Ahogy a DICE megígérte, végre megérkeztek az első konkrétumok a Battlefield 1 első fizetős bővítményéről, a They Shall Not Passről. A csomag négy térképpel érkezik, melyek a verduni csatát dolgozzák fel. Képek vannak, trailer nincs.

Kevin Smith az Infinite Warfare zombimódjában

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Infinite Warfare első DLC-je, a Sabotage. Az Activison ezúttal a zombimód következő felvonását mutatta be egy új trailerben. Rave zenétől hangos erdőben irtjuk a holtakat.

Búcsút int az ESRAM-nak a Project Scorpio

A Digital Foundry birtokába jutott dokumentumból újabb apróságokra derült fény a Project Scorpio hardverével kapcsolatban. A legfontosabb információ: a konzol búcsút int az Xbox One-nal bevezetett ESRAM-nak.

Jövő héten jön a Resident Evil 7 első DLC-je

Megjelent a Resident Evil 7, a jövő héten pedig már kezdetét is veszi a játék DLC-áradata. A kiegészítők PlayStation 4-exkluzívak lesznek egy darabig, bár azt még nem árulta el a Capcom, hogy pontosan meddig váratja a többi játékost.

Switchre is megjelenik a LEGO Worlds

Új játékkal bővült a Nintendo Switch kínálata, a LEGO Worlds is megjelenik majd a konzolra. A játék más platformokon februárban debütálna, az viszont még nem derült ki, hogy switches változat mikor érkezik.