Hírarchívum - 2017. január

Pontos címet kapott a Star Wars: Episode VIII

A Disney a Star Wars hivatalos oldalán jelentette be a decemberben mozikba kerülő Star Wars: Episode VIII végleges címét. A meglehetősen árulkodó alcím mellé egy plakátot is kaptunk.

Június elejére csúszik a Tekken 7 megjelenése

A Bandai Namco tájékoztatása szerint a korábban ígért tavaszi premier helyett csak nyáron, egészen pontosan június első hetében jelenik meg a régóta várt hetedik Tekken-epizód.

Dark Souls III - bemutatkozott az utolsó DLC is

Március végén jelenik meg a Dark Souls III utolsó letölthető kiegészítése, a The Ringed City, azt pedig áprilisban követi a játék GOTY-kiadása, ami az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazni fogja.

Nem kell majd erőmű a PC-s Halo Wars 2-nek

Lassan ráfordulunk a Halo Wars folytatásának februári megjelenésére, így a Microsoft végre lerántotta a leplet a Windows 10-en is játszható stratégiai játék pontos rendszerkövetelményéről.

Mass Effect: Andromeda - lesz 10 órás próbaverzió

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda premierjét megelőző héten már játszható lesz a játék első tíz órája. Ehhez mindössze EA Access- vagy Origin Access-előfizetőnek kell lennünk.

Brit toplista: még mindig vezet a GTA V

Továbbra is a Grand Theft Auto V vezeti a brit játékeladási toplistát, az elmúlt hét újoncai kicsit sem tudták megszorongatni az élbolyban bérelt hellyel rendelkező nagyágyúkat.

30 milliárd dolláros a gamer PC-s hardverpiac

Miközben a konzoleladásokról viszonylag sokat jelentünk, a gamer PC-k piacáról ritkán esik szó. A Jon Peddie Research elemzőcég most közzétette a tavalyi év mérlegét, ami alapján képre kerülhetsz.

40 millióig menetelhet a Nintendo Switch

A DFC Intelligence elemzői pozitívan állnak az új Nintendo-konzolhoz, még a konzervatív becslésükben is azt tippelik, hogy 2020-ig 40 millió példány talál majd gazdára a Switch-ből.

Az Electronic Artshoz igazolt a Portal dizájnere

Otthagyta az Amazont Kim Swift, a hölgy a Jade Raymond vezette Motive Studios direktora lesz. Ezzel az Electronic Arts új akciójátéka és a Visceral-féle Star Wars is a keze nyomát viselheti.

Resident Evil 7 - hosszú ideig retteghetünk

Napokon belül megérkezik a Resident Evil hetedik része, így már be is futott az első értékelés. A Famitsu tesztelői szerint hosszú történetre számíthatunk, valamint a VR-rész is jól sikerült.