Hírarchívum - 2017. december

NFS: Payback - holnap jön az ingyenes frissítés

Holnap kapja meg első komolyabb tartalmi kiegészítését a Need for Speed: Payback. A Speedcross címre keresztelt csomag új eseménysorozatot, járgányokat és sok más finomságot tartalmaz majd, teljesen ingyen.

Két meccs a Naruto to Borutóval

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker is képviseltette magát az idei Jump Festán, most pedig meg is tudjuk mutatni nektek a színpadon lejátszott meccsek felvételét. Nyolcfős összecsapásokat ígér az új adaptáció.

Kedvcsinálón a Dragon Ball FighterZ

Új előzetest kapott a Dragon Ball FighterZ a Jump Festa 2017 apropóján. Az Arc System Works srácai ezúttal is áldoznak a fanservice oltárán, és ismerős muzsikával kísérik a gameplay jeleneteket.

Remek rajtot vett az új Star Wars

Rekordot ugyan nem fog dönteni, de így is remek rajtot vett a Star Wars: Az utolsó Jedik, ami a várakozások szerint 425 millió dollárt hozhat a készítőknek az első hétvége során.

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Mi történt a Switch-re készülő Pokémonnal?

Az Eurogamer még tavaly novemberben szellőztette meg, hogy a Nintendo Switch-re is kiadja a Sun/Moon epizódok bővített változatát. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az átirat nem érkezett meg, és most már azt is tudjuk, miért.

Visszatér a második világháborúba a Battlefield is?

A hét elején a Battlefield: Bad Company 3-ról szóltak a pletykák, ám a legfrissebb hírek szerint a DICE egyelőre jegelte ezt a projektet. A svéd stúdió ugyanis inkább egy második világháborúban játszódó epizóddal jelentkezik jövőre.

God of War - ismerkedj meg Atreusszal!

Kratos fia különleges gyerek, megérti a vadon hangját, ért az állatok nyelvén. Képessége bizonyára nagy segítségünk lesz a harcok során - az ő eredetsztorijával ismertet meg minket a God of War legújabb előzetese.

Monster Hunter World - a jövő héten újra bétateszt

Noha csak a múlt héten ért véget a Monster Hunter World első bétatesztje, máris itt a következő. December 22-től karácsony végéig nyomulhatunk a Capcom szörnyvadászós RPG-jével, és ezúttal PlayStation Plus sem kell hozzá.

PUBG - két nap alatt egymillió letöltés Xbox One-on

A játékosok éhes oroszlán módjára csaptak le a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os verziójára. Negyvennyolc órával a megjelenés után máris egymillió letöltés produkált a a Game Preview-kiadás - pedig abszolút nem hibátlan a build.