Hírarchívum - 2017. december

Nyílt bétázik januárban a Dragon Ball FighterZ

Nem sokkal a premier előtt egy nyílt béta keretei között is kipróbálhatjuk majd a Dragon Ball FighterZ-t. Az előrendelők egy nappal hamarabb eshetnek neki a tesztidőszaknak.

Friday the 13th: The Game - jönnek a botok

PC-re és PS4-re már ma befut, és hamarosan Xbox One-ra is megérkezik a Friday the 13th: The Game legújabb frissítése, amely egyebek mellett az offline botokat is magával hozza.

Intenzív sztorielőzetest kapott a Code Vein

Jövőre kerül boltokba a God Eater-csapat Dark Soulsra hajazó akció-szerepjátéka, a Code Vein. A most érkezett kedvcsináló a vámpíros felütésben segít nekünk elmerülni egy kicsit.

Bemutatkozik a One Piece: World Seeker

A sorozat huszadik születésnapjára fut be a One Piece: World Seeker, amely nagyot vállal a korábbi játékadaptációkhoz képest. Az új rész már nyitott világgal várja a rajongókat.

Parkolópályára kerül a Dead or Alive-sorozat

A Team Ninja Dead or Alive-bejelentést teaselt a hétvégére, azonban nem éppen azt kapták a rajongók, amire számítottak. A Dead or Alive 5 támogatása véget ért, és úgy tűnik, egyelőre pihentetni szeretnék a sorozatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába közeledik vészesen a karácsony, ezen a héten sem maradtok játékmegjelenések nélkül: a PlayerUnknown's Battlegrounds végleges változatát is a napokban kapjuk meg.

Brit toplista: lecsúszott a dobogóról a PUBG

Hiába volt nagy az érdeklődés, mégsem indult zökkenőmentesen a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os karrierje. Ez az eladási számokra is kihatással volt, a játék ugyanis a dobogóra sem fért fel.

Obsidian: az új játékban nem lesz mikrotranzakció

Az Obsidian Entertainment munkatársai a Twitteren publikált videós üzenetben erősítették meg, hogy vadonatúj, egyelőre cím nélküli szerepjátékuk teljes mértékben mellőzni fogja a lootboxokat és a mikrotranzakciókat.

Harmincadik születésnapját ünnepli Mega Man

A Tomb Raider-sorozat után egy másik klasszikus is jubilált, az évek során közel 50 különböző epizódot, illetve kiadást megélt Mega Man-sorozat ugyanis a múlt héten harmincadik születésnapját ünnepelte.

Készül a Dark Souls-kártyajáték

A sikeres Dark Souls-társas után a Steamforged Games csapata úgy látja, kártyajáték formájában is működőképes lehet a From Software videojátékának koncepciója.