Hírarchívum - 2017. december

Dead or Alive-bejelentést teasel a Team Ninja?

Ezen a hétvégén rendezik a NEC 18 nevű rendezvényt Amerikában, ahol többféle verekedős játékban tehetik próbára tudásukat a résztvevők. A Team Ninja jelezte, hogy a vasárnapi nagydöntő során bejelentenek valamit.

Így fejlődünk a Sea of Thievesben

A Rare ezúttal a Sea of Thieves frakcióiról, küldetéseiről és fejlődési rendszeréről árult el néhány érdekességet a legújabb gameplay videóban. Ahogy növekszik kalózaink hírneve, úgy egyre zsírosabb megbízásokat vállalhatunk el.

Rune: Ragnarok - itt vannak az első ingame képek

A Human Head Studios még augusztusban jelentette be a Rune-sorozat legújabb részét, de eddig még nem láttunk használható képet belőle. Ennek vége, befutottak az első screenshotok a skandináv mitológiára épülő RPG-ből.

Újra mozog a Darksiders III

Néhány hónapos csend után a THQ Nordic újra megmutatta a Darksiders III-at. Ezúttal az Apokalipszis harmadik lovasával, Haraggal csapunk szét az ellenség között, a Hét Főbűn nem maradhat megtorolatlanul!

Devil May Cry HD Collection - a 4K már nem fér bele

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Capcom, új platformokat hódít meg az egyszer már megjelent Devil May Cry HD Collection. A rossz hír, hogy a 4K támogatása viszont kimarad.

Far Cry 5 - bemutatkozik az ellenállás

Ugyan a Far Cry ötödik felvonása egy hónapos csúszással jelenik csak meg, a Ubisoft azért tudja, nem árt, ha néha napján emlékeztetik a rajongókat, mit is várhatunk az új felvonástól.

Extinction - képességek és stratégia

Az Iron Galaxy kiadott egy friss videót legújabb játékából, az Extinctionből. Ebben a producer, Derek Neal mesél nekünk a különböző képességekről, amelyekkel visszaverhetjük majd a Dolorum királyságát fenyegető Ravenii-inváziót.

25. születésnapját ünnepli a Crystal Dynamics

Negyed évszázad telt el a Crystal Dynamics megalapítása óta, a csapat pedig egy tartalmas, múltidézésben és jövőbeli tervek ecsetelgetésében gazdag videó formájában állít emléket az elmúlt 25 évnek.

Visszatér a Burnout Paradise?

A brazil GamePress oldala jelentette, hogy a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Burnout Paradise újrahangszerelt változata felbukkant egy viszonteladó oldalán. Az EA állítólag már lépett és leszedették az adatlapot.

Készül a következő Adventure Time-adaptáció

Bejelentették az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion készültét, amely tavasszal jelenik meg az összes fontosabb platformra. Nyitott világú kalózkodást ígér az új adaptáció.