Hírarchívum - 2017. december

Teljesítménygondokkal küzd az Xbox One-os PUBG

Tegnap jelent meg a PlayerUnknown’s Battlegrounds az Xbox One Game Preview programjában, és az első tesztek szerint a beígért 30 fps-t nem mindig tudja tartani a játék, a lassan betöltődő textúrákról már nem is beszélve.

Launch traileren az Okami HD

Az Okami időtlenségét jól mutatja, hogy a japán sumi-e festményeket időző látvány még a mai napig is megállja a helyét. A Capcom szinte csak a felbontást kellett felhúznia, így a játék a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re is megjelenhetett.

ARK: Survival Evolved - itt az Aberration DLC

Noha októberre vártuk az ARK: Survival Evolved legújabb bővítményét, végül csak most futott be. A rajongóknak mindenképp érdemes vetni egy pillantást az Aberration DLC-re, lévén alaposan felforgatja Ark világát.

Traileren a Dissidia: Final Fantasy NT karakterei

Közös kedvcsinálón feszítenek azok a karakterek, amelyek a megjelenéskor a Dissidia: Final Fantasy NT szereplőgárdáját erősítik majd. A Final Fantasy-sorozat krémje gyűlt itt össze.

Csúszik a Ni no Kuni II megjelenése

A tervezettnél valamivel később számíthatunk a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom megjelenésére. Túl sokat azért nem váratnak bennünket a fejlesztők, már az új dátumot is közölték szerencsére.

Ingyenesen tölthető a Grim Fandango Remastered

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal ünnepelnek a lengyelek. Ezúttal a Grim Fandango Remastered érhető el fizetés nélkül, azonban nem árt sietni, az akció csak rövid ideig él!

Megvannak az idei Golden Globe-jelöltek

Tegnap megnevezték a hetvenötödik Golden Globe Awards jelöltjeit. Guillermo del Toro új filmje számos kategóriában zsebelt be nevezést, a Trónok harcának azonban egyetlen jelölésre futotta ezúttal.

PSX 2017: Sajátos irányítást hoz magával a Golem

A Bungie-fejlesztőkből verbuvált Highwire VR-játékában nemcsak harc közben kell bedobnunk magunkat, de mozogni is a testünk döntögetésével tudunk. A Golem márciusban jelenik meg.

Tízmillió példánynál jár a Nintendo Switch

Kaptunk egy gyors helyzetjelentést a Nintendótól, persze nem alaptalanul: a kiotóiak becslései szerint a Nintendo Switch mára elérte a tízmillió eladott példányt, ehhez pedig alig kilenc hónapra volt szüksége a konzolnak.

Mobilos szerepjáték készül a Harry Potter alapján

A Warner Bros. bő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy Portkey Games néven új részleget indít, amely a Harry Potter-játékokat hivatott menedzselni a jövőben. Már be is jelentették a második adaptációjukat.