Hírarchívum - 2017. december

PSX 2017: Jövőre jön a The Forest

Háromévnyi hallgatás után ismét felbukkant a PlayStation Experience-en az Endnight Games túlélőhorrorja, a The Forest, ami a tervek szerint jövőre végre meg is jelenhet.

PSX 2017: Ismét kulisszák mögött a Spider-Man

A hétvégén zajlott le a PlayStation Experience, ahol az Insomniac Games fejlesztésében készülő új Pókember-játék is jelen volt, méghozzá egy néhány új jelenetet is villantó videónapló formájában.

Vadonatúj előzetesen a Ready Player One

A nyár közepén mutatkozott be az Ernest Cline népszerű regénye alapján készülő Ready Player One első kedvcsinálója, amit most egy, a történetet jobban boncolgató, sok-sok új jelenettel megfejelt előzetes követett.

Kártyajáték készül a Gyűrűk Ura alapján

Pontosabban a Fantasy Flight Games amúgy is létező kártyajátéka kap videojátékos feldolgozást, amely 2018-ban rajtol el és free-to-play lesz. A készítők a single player élményre fókuszálnak.

Filmes és sorozatos hírek vasárnap délutánra

Megérkeztek az első képek az X-Men: Dark Phoenixből, traileren az Alita: Battle Angel és a Krypton, valamint kiderült, hogy mikor tér vissza Jessica Jones saját sorozata. Összegyűjtöttünk néhány filmes és sorozatos hírt a hétvégéről.

PvP-módot kapott a Mario + Rabbids

Péntek óta töltető le a Mario + Rabbids: Kingdom Battle PvP-módja, amelyben két játékos veselkedhet egymásnak egy képernyő előtt ülve. A cél természetesen az, hogy a jól ismert játékelemekre támaszkodva kiiktassuk a másik csapatát.

A Blizzard a legjobb munkahely a fejlesztők szerint

A munkahelyi értékeléseket összesítő Glassdoor kiadta a toplistáját, amely a legjobb munkáltatókat vonultatja fel. A szigorúan videojátékos cégek közül kettő verekedte be magát a legjobbak közé.

Már nem fogadja el a Bitcoint a Steam

Másfél éve vezette be a Bitcoin-támogatást a Steam, ám nem tartott ki sokáig mellette: a héten bejelentette, hogy a volatilitása és a tranzakciós költségek megugrása miatt nem fogadja el többé a kriptovalutát.

PSX 2017: Infómorzsák a The Last of Us: Part II-ról

Habár a mozgóképes puskaport már ellőtte a Sony a Paris Games Weeken, a PlayStation Experience-en is szenteltek egy panelbeszélgetést a The Last of Us: Part II-nak. A készítők szerint senki sincs biztonságban a folytatásban.

PSX 2017: Részletek a Dreams sztorimódjáról

Külön panelbeszélgetést szenteltek a Media Molecule új játékának az idei PlayStation Experience-en. A jó hír az, hogy a készítők 2018-as megjelenést ígérnek, ennek megfelelően az új infókkal sem fukarkodtak.