Hírarchívum - 2017. december

PSX 2017: Gameplay traileren a Soul Calibur VI

Noha tegnap már lelőtték a poént a The Game Awardson, azért a PSX-re is jutott egy hosszabb gameplay előzetes a Soul Calibur VI-ról. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott bunyós játék eléggé látványos lesz.

PSX 2017: VR-demót kap a The Last Guardian

Pont egy éve jelent meg a Team ICO megható játéka, a The Last Guardian, most azonban újra visszatérhetsz a világába egy PlayStation VR segítségével. A fő játéktól független, ingyenes mellékág vár rád hétfőtől.

PSX 2017: Jövőre jön a Days Gone

Maga a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida erősítette meg a PSX nyitórendezvényén, hogy a nyitott világú zombis játékuk 2018-ban veszi be a boltokat. Az anyag már az elejétől a végéig játszható.

PSX 2017: Felújítják a PS1-es MediEvilt

Remaster-változatot kap az eredetileg 1998-ban megjelent akciójáték, a MediEvil. A PS1-es klasszikus modern köntösben, 4K-támogatással teszi tiszteletét PlayStation 4-en. Az első teaser videó már megérkezett.

PSX 2017: Itt a Monster Hunter World trailere

A Capcom nem aprózta el, egy epikus előzetest villantott a Monster Hunter Worldről. A gigantikus szörnyekkel való küzdelem mellett az is világossá vált, hogy Mega Man is feltűnik a szerepjátékban.

PSX 2017: Negyedóra a Detroit: Become Humannel

Már 2015 vége óta várjuk nagyon a Quantic Dream új dobását. Az egyedi, noirral átitatott sci-fi kalandjátékból most a Connor főszereplésével készült 15 perces demót mutatta be újra a cég. A PSX közönsége alakította a történetet.

PSX 2017: Hosszú kaland lesz az új God of War

Sajnos nem kaptunk új gameplay jelenetet az idei PlayStation Experience-en, ám a fejlesztők elhintették, hogy Kratos új kalandjának végigjátszása nagyjából 25-35 órát vesz igénybe. A fejlesztés remekül halad.

PSX 2017: Itt nézd vissza nyitóceremóniát!

Magyar idő szerint ma hajnalban kezdetét vette az idei PlayStation Experience Anaheimben. A Sony jó szokásához híven ezúttal is egy konferenciával nyitotta az eseményt - ha lemaradtál róla, az egészet visszanézheted.

Elérhető a Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Megjelent a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Kobolds & Catacombs, amihez a Blizzard egy olyan utolsó előzetest készített, ami egyértelmű szerelmeslevél a '80-as évek fantasy filmjeihez.

Assassin’s Creed: Rogue - tényleg jön a HD-kiadás?

Az egyik olasz viszonteladó honlapján felbukkant Assassin’s Creed: Rogue HD most már egy hitelesebb forrásnál is felütötte a fejét, miután a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán is adatlapot kapott a HD-kiadás.