Hírarchívum - 2017. február

Márciusban jön a PS4-es Van Helsing-játék

A Neocore a legújabb játéka, a Warhammer 40K: Martyr mellett nem feledkezett meg legutóbbi sikeréről, a The Incredible Adventures of Van Helsingről sem. A PC-re és Xbox One-ra már elérhető játék márciusban PS4-re költözik.

Mass Effect: Andromeda - aranylemez és gépigény

Közel egy teljes hónap van még hátra a Mass Effect: Andromeda megjelenéséig, de a BioWare tegnap este a Twitteren megerősítette, aranylemezre került a játék. Az örömteli hír mellé a gépigény is befutott.

Tanulékony intelligencia a Blitzkrieg 3-ban

A jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző második világháborús stratégia fejlesztői elkészítették az egyik legambiciózusabb mesterséges intelligenciát a Blitzkrieg 3-ban. A Boris névre keresztel M.I. igazán profi ellenfél lesz.

Epikus launch traileren a Horizon: Zero Dawn

Már szinte a nyakunkon van a közvetkező nagy PlayStation 4-exkluzív megjelenése. A Guerrilla Games nem is hazudtolta meg magát, egy kiváló hangulatfokozó launch trailert rittyentett össze a premierhez.

Genesis Alpha One - több mint egy sci-fi FPS

A Team 17 adja ki a német Radiation Blue sci-fi akciójátékát, melyben a lövöldözés, a bázisépítés és a túlélés egyaránt fontos szerepet kap. A közeljövő háborúit korrupt rezsimek és a Föld védelmét segítő államok vívják.

Nioh - ingyenes páncéllal ünnepeljük az egymilliót

A Koei Tecmo bejelentette, hogy a Team Ninja szamurájos akció-RPG-jéből már egymillió kópiát szállítottak le a boltoknak. A kiadó egy ingyenes páncéllal köszöni meg a rajongók bizalmát, amit a legújabb javítással kapunk meg.

Már tudjuk, mikor játszhatunk a Pamelával

A Pamela egy disztópikus jövőben játszódó túlélőjáték, melyben egy mindent látó mesterséges intelligencia kíséri végig az utunkat. A torontói NVYVE Studios hamarosan útjára bocsájtja a korai hozzáférésű változatot.

Megvan az Old Time Hockey dátuma

Az Old Time Hockey a régi idők hokiját hozza vissza egy ízig-vérig arcade játék keretében. Az 5v5-ös meccsek során csak agresszív taktikával lehet érvényesülni, és még sisakra sincs szüksége a játékosoknak.

Visszahozzák az osztott képernyőt a Halóba

A 343 Industries meglepően sok kritikát kapott, amiért kihagyta a Halo 5-ből az osztott képernyős módot. Hiába volt rá oka, a rajongók ezt nem tudták elfogadni, úgyhogy a jövő Halo-játékainál már ezzel is számolnak.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.