Hírarchívum - 2017. február

Frissítés hozza a Switch online funkcióit

A Wii U-hoz hasonlóan a Nintendo Switch-hez is le kell majd töltenünk egy frissítést az első napon, ez élesíti ugyanis a konzol legfontosabb online funkcióit. A Nintendo szerint nem kell tartanunk tőle, fájdalommentes lesz a procedúra.

Resident Evil 7 - ismerős arc az új DLC főszereplője

A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy ki lesz a főszereplője a Resident Evil 7 következő kiegészítőjének. A Not a Hero tavasszal érkezik, és ingyenesen tölthetik majd le a játékosok.

Megvan a Batman rendezője, jön a Nightwing-film

Korábban már pletykálták, hogy Matt Reeves rendezheti az új Batman-filmet, meg azt is, hogy nem, most már azonban hivatalos, hogy az úriemberé a projekt. Közben arról hallani, hogy Nightwing is saját filmet kap.

Ghost Story Gamesként folytatja a BioShock-csapat

Már ami maradt belőle. Az Irrational Games három évvel ezelőtt jelentette be, hogy alapos átszervezéseknek néz elébe, azóta nem is nagyon hallottunk a fejlesztőcsapat felől.

Mégsem PS4-exkluzív a Crash Bandicoot-csomag?

A jelek szerint csak ideiglenesen lesz PlayStation 4-exkluzív a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Az első három Crash-játék felújított változatát tartalmazó pakk június végén veszi be a Sony konzoljait.

Áprilisban jön a felújított LEGO City: Undercover

Miután a Wii U-exkluzívitás lejárt, PC-n és a többi konzolon is napvilágot láthat a LEGO City: Undercover. Most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor jön a grafikai ráncfelvarrást kapott változat.

Prey - így lehet belőled bögre

Az Arkane játékának egyik legjobb funkciója, hogy főhősünk az idegenek képességeit is elsajátíthatja. Például bármilyen használati tárggyá átalakulhatunk pár másodperc alatt, így lehet belőlünk WC-papír, kávésbögre vagy banán.

Troll and I - az összedolgozás szépsége

Az 1950-es évek Skandináviájában játszódó Troll and I lényege a kooperatív mód, amit akár osztott képernyőn is élvezhetünk a kanapén ülve. Az egyik játékos egy emberfiút, Ottót irányítja, a másik pedig egy nagy szőrös trollt.

Virtual Console nélkül startol el a Switch

Kevesebb, mint két héttel a hivatalos premier előtt tisztázódott, hogy a Switch megjelenésére nem sikerül élesíteni a Virtual Console-t, így egy darabig még nem játszhatunk régi játékokkal. Emellett közelebbről is megnézhetjük a konzolt.

Ghost Recon: Wildlands - elstartolt a nyílt bétateszt

Csak szólunk, hogy a Ghost Recon: Wildlands szerverei már élesedtek, kezdetét vette a nyílt bétateszt. Egészen február 27-ig nyúzható a korai verzió, még regisztrálni sem szükséges rá, csak a klienst kell letöltened.