Hírarchívum - 2017. március

Galaxis Őrzői-játék - áprilisban jön az első rész

A Marvel és a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy április közepén veszi kezdetét a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series intergalaktikus kalandja.

Prey - ezúttal a fegyvereken és kombókon a sor

Folytatódik a Prey főbb pilléreinek a bemutatása. A sorban ezúttal a játékban elérhető csúzlik és képességek következnek, így részletesen megismerhetjük, milyen arzenál birtokában vágunk neki a Talos I-en zajló furcsa eseményeknek.

Októberben jön a Red Dead Redemption 2?

Ugyan a Rockstar még mindig nem közölt pontos megjelenési dátumot a Red Dead Redemption 2-höz, de két viszonteladó is tudja már, mikor lovagolhatunk el a naplementében. Kár, hogy a két dátum ellentmond egymásnak.

Új trailert kapott a Spider-Man: Homecoming

A hétvégi poszterezés és a tegnapi teaser után az imént befutott az új Pókember-film következő előzetese. A trailerbe jóval több dráma jutott, mint az előzőbe, és végre Keselyű is odateszi magát.

Final Fantasy XIV - időkorlát nélkül próbálható ki

A Square Enix bejelentette, hogy leveszi az időkorlátot a Final Fantasy XIV próbaváltozatáról. Ha szeretnéd kipróbálni az MMO-t, már nem kell figyelned a naptárat, csak tartalmi megkötések várnak majd.

Szinte biztos a második világháborús Call of Duty

Az általában jól értesült Eurogamer is azt hallotta, hogy a napokban kiszivárgott logók és borítóképek az idei Call of Duty-epizódhoz tartoznak. Ennek megfelelően a név és a második világháborús körítés is stimmel.

Ma ingyenesen tölthető a Chivalry: Medieval Warfare

Körülbelül este 7 óráig tart még a Torn Banner Studios villámakciója, aminek a keretein belül ingyenesen tölthetitek le a Chivalry: Medieval Warfare-t. Ez most nem próbaidőszak, meg is tarthatjátok a játékot, ha siettek!

Konzolokra is jön a theHunter: Call of the Wild

A PC-s verzió már megjelent, most pedig a konzolosokon a sor: a Just Cause mögött álló Avalanche Studios bejelentette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd "az eddigi legimmerzívebb" vadászjáték.

Európába érkezik a Valkyria-sorozat folytatása

Június végén veszi be a boltokat a Valkyria-sorozat legújabb felvonása. A Valkyria Revolution bőven hoz majd változást magával, átalakul a harcrendszer, és az univerzumot is kicserélték a játék mögött.

Demót kapott a Mafia III

Ha eddig vártál a Mafia III megvásárlásával, bírd ki még egy kis ideig: megérkezett a játék demója, aminek hála kockázat nélkül tehetsz egy próbát a nem túl pozitív értékelésekkel rajtoló játékkal.