Hírarchívum - 2017. július

Lawbreakers - a hétvégén nyílt bétateszt

CliffyB brigádja, a Boss Key Productions bejelentette, hogy a Lawbreakers nyílt bétatesztjére ezen a hétvégén kerül sor PC-n és PS4-en. Ha a játékból képet posztolsz a Twitterre, egyedi mintájú PS4-et is nyerhetsz.

Ingyen játszható a Steamen a Just Cause 3

Az agyatlan akciófilmek minden jellegzetességét magán viselő Just Cause 3 péntekig ingyenesen kipróbálható a Steamen. Robbanások, repülőgépek szárnyán való szaladgálás és sok más őrült dolog vár rád.

Nioh - tölthető a Defiant Honour DLC

A Koei Tecmo tegnap már az év végén érkező DLC-t is megerősítette, ám előtte itt van nekünk a második kiegészítő, a Defiant Honour, amely tegnap óta érhető el PS4-en. Az eddigi legkeményebb bosst kapjuk meg vele.

Szeptemberben jön Switch-re a Rayman Legends

A Ubisoft még januárban jelentette be, hogy a Nintendo konzoljára költözik Rayman legutolsó kalandja. Most napra pontos dátumot kapott a Definitive Edition, amihez a premier előtt még egy demó is érkezik.

Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2

A Tripwire kooperatív zombis lövöldéje a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi augusztus végén. A srácok felkészülnek az Xbox One X novemberi premierjére is, így némileg szebb grafikának örülhetünk majd.

Fortnite - trailer a megjelenés mellé

Már nemcsak az előrendelők játszhatnak az Epic Games legújabb kooperatív shooterével, hanem mindenki más is, aki hajlandó kicsengetni érte legalább 40 dollárt. A launch trailer szépen bemutatja a Fortnite lényegét.

GC 2017: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Hamarosan elrajtol az idei Gamescom, ahol a THQ Nordic is képviseltetni fogja magát, ráadásul nem csak már bejelentett játékokkal. A kiadó ugyanis megerősítette, hogy két eddig nem ismertetett címmel is előrukkolnak.

Íme, a Games with Gold augusztusi kínálata

Bár a napokban több helyen is olvasni lehetett a Games with Gold lehetséges augusztusí kínálatáról, ezek a találgatások végül nem bizonyultak igaznak. A Microsoft szerencsére sokkal erősebb felhozatallal kedveskedik.

Uncharted: The Lost Legacy - indiai túlélőtúra

A Naughty Dog és a Sony múlt héten tartott egy exkluzív Uncharted: The Lost Legacy-bemutatót a sajtó képviselői számára, ahonnan nemcsak friss képek, de egy teljesen új, közel negyedórás gameplay jelenet is elérhetővé vált.

Multiplayer mod készül az új Zeldához

Igen, jól olvassátok. Azonban nem a Nintendo, hanem pár lelkes rajongó készül a sikercímhez egy kétfős, kooperatív módot alkotni, a multiplayer szerelmeseinek nagy örömére.