Hírarchívum - 2017. július

Hivatalos: konzolokra is jön a The Sims 4

Miután pár napja felkerült a The Sims 4 adatlapja az Xbox Store-ba, elég nyilvánvalónak tűnt, hogy a játék konzolokra is megjelenik. Az EA már hivatalosan is megerősítette, hogy novemberben jönnek az új verziók.

Destiny 2 - ilyen lesz a Survival mód

A mai napon lezárult a Destiny 2 nyílt bétája, de ez nem jelenti azt, hogy a premierig ne kapnánk újabb és újabb anyagokat. Ezúttal a folytatásban bemutatkozó Survival PvP-mód kapja a főszerepet.

Íme, a PlayStation Plus augusztusi ajándékai

Az augusztusi Games with Gold után a Sony is leleplezte a PlayStation Plus következő havi ingyenes játékait. Kapunk Just Cause 3-at, Assassin's Creedet és sok más egyebet is.

Nem hanyagolják el a Friday the 13th: The Game-et

Annak ellenére, hogy a Péntek 13 egy újabb feldolgozását jegyző Illfonic stúdió új játékon dolgozik, állítja, ez semmilyen rossz hatással nem lesz a Friday the 13th: The Game-re és a program további csiszolására.

Hellblade: Senua’s Sacrifice - harc a Holtak földjén

A Ninja Theory eddig nemigen mutogatta a Hellblade: Senua’s Sacrifice harcrendszerét, de ennek most vége. Az IGN jóvoltából előkerült friss, 10 perces felvétel ugyanis tartalmas ízelítőt ad az összecsapásokból.

Wonder Woman - 2019 decemberében folytatódik

Az idei Comic-Con alkalmával a Warner Bros. és a DC csak annyit erősített meg, hogy készül az eddig legjobban sikerült DC-film, a Wonder Woman folytatása. Most már azt is tudjuk, mikor tér vissza Diana.

Need for Speed: Payback - jó móka a tuningolás

Bár az idei E3-on leleplezett Need for Speed: Payback bemutatkozó videója alapján egy Halálos iramban stílusú részt kapunk, azért a tuningolás és járgányunk csinosítgatása ezúttal sem marad ki a játékból.

James Cameron új Terminátor-trilógiát akar

Hiába dolgozik egyszerre négy Avatar-filmen James Cameron, a rendező már a jövőbe tekint. És mivel jobb esetben 2019-ben visszakerülnek hozzá a Terminátor jogai, egy interjúban elmondta, szívesen készítene egy új trilógiát.

A YouPornnal reklámozzák az Agents of Mayhemet

A Volition egy nem mindennapi formáját választotta legújabb játéka, a PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Agents of Mayhem reklámozásának. Nem más, mint a felnőtt tartalmairól híres YouPorn segített neki.

Szekta után nyomozunk a Mafia III-ban

Megérkezett a Mafia III legújabb DLC-je, a Sign of the Times, amelyben egy veszedelmes vallási csoport után kutathatunk Lincolnnal, a keresztes hadjáratodhoz pedig új eszközöket is kapsz. Befutott a launch trailer.