Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Belenézhetünk a The Good Life-ba

Megérkezett Hidetaka “Swery65” Suehiro új játékának első előzetese. A The Good Life-ban egy látszólag ártalmatlan kisvárosba látogatunk, ám hamar kiderül, hogy a lakók éjjelente macskává változnak.

GC 2017: Assassin's Creed: Origins - itt az új trailer

A hétfői CG-előzetes után itt a ráadás egy gameplay trailer formájában. Ezúttal is a neves történelmi alakokon és az ősi Egyiptom rejtelmein lesz a hangsúly, valamint Bayek is lekaszabol pár ellenséget.

GC 2017: Marvel vs. Capcom: Infinite előzetes

A Marvel vs. Capcom: Infinite sem hagyta ki a kölni rendezvényt, ezúttal négy új hős mutatkozott be a crossoverben: itt lesz Jedah, Dormammu, Ghost Rider és Firebrand is. A srácok egy friss trailerben köszönnek be.

GC 2017: SNES mintájú New 3DS XL érkezik

Ha már SNES, legyen kövér: a Nintendo bejelentette, hogy októberben érkezik a boltokba a retro konzolról mintázott New 3DS XL. Hasonló kézikonzolt kaptak a japánok az év elején, de most hozzánk is eljut.

GC 2017: Íme, az Absolver első 24 perce

Szűk egy hét van hátra Slocap online bunyós játékának megjelenéséig, de a fejlesztők jóvoltából már most belenézhetünk az Absolver első perceibe. Megkapjuk a kiképzésünket, és szertartásosan maszkot húznak ránk.

Ingyenes a Brink a Steamen

A Splash Damage 2011-ben megjelent csapatalapú multis lövöldéje jelenleg ingyenesen tölthető a Steamről. Van itt minden: fegyverropogás, egy kis parkour, némi humor és egészen egyedi művészeti stílus.

GC 2017: Dátumot kapott az új Bubsy-játék

Még júniusban kaptuk a hírt, miszerint feltámasztják az Accolade kultikus platformhősét. A Bubsy: The Woolies Strike Back most napra pontos megjelenési dátumot kapott: október végén játszhatunk a kedvenc hiúzunkkal.

GC 2017: Raiders of the Broken Planet demó

A MercurySteam új játékának prológusa mindenki számára ingyenes lesz - tudtuk meg a fejlesztők nyilatkozatából. A kétmissziós kóstoló és a Raiders of the Broken Planet első epizódja szeptember 22-én érkezik.

GC 2017: Gépiesített orkok a Shadow of Warban

A Monolith bemutatta az orkok egy újabb csoportját a Middle-earth: Shadow of Warból. A Machine törzs tagjai nem vetik meg a technológiai fejlődést, a gépeket a saját hasznukra fordítják. Szerintük Mordor egy új korszak küszöbén áll.

GC 2017: Dátumot kaptak a Bethesda VR-játékai

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bethesda mindhárom VR-játéka, így már tudjuk, mikor mutatkozik be a Skyrim, a Fallout 4 és a Doom VR-kiadása. Erős év végi időszakra számíthatunk.