Hírarchívum - 2017. augusztus

GC 2017: Naruto to Boruto: Shinobi Striker trailer

Az új Naruto-játék a csapatalapú multiplayerre hegyeződik ki, lesznek itt 4v4-es csaták és zászlórablás is, de rengeteg egyéb módunk lesz arra, hogy a parti tagjai igazi nindzsákká váljanak. Itt az új előzetes.

GC 2017: Ace Combat 7 - Erusea visszavág

A Bandai Namco elhozta a Gamescomra az Ace Combat 7: Skies Unknownt, az új előzetes pedig biztosan felgyorsítja a légi harc szerelmeseinek pulzusát. Két fiktív ország konfliktusát élhetjük át a játékban.

GC 2017: Fire Emblem Warriors - a nyugati dátum

A Nintendo bejelentette, hogy a Fire Emblem Warriors október végén landol nálunk Switch-en, azaz nagyjából egy hónappal a japán premiert követően érkezik. A friss trailer bizonyára elkápráztatja a musou stílus szerelmeseit.

GC 2017: Újra mozog a DOOM VFR

A Gamescomra időzített videóban az id Software szakemberei mesélnek arról, hogyan keltették életre a DOOM VR-mellékágát minőségromlás nélkül. A beszélgetés alatt vadiúj gameplay jeleneteket láthatunk róla.

GC 2017: Konzolcsomag a Gran Turismo Sporttal

Egy limitált kiadású PS4-es konzolcsomag érkezik a Gran Turismo Sporttal Európába. A csomagban szürke és fekete színben pompázó 1 TB-os PS4 Slimet találunk, de választhatunk másmilyen összeállítást is.

GC 2017: Remake-elik a Fear Effectet

Emlékeztek még a kultikus Fear Effectre, amely még az első PlayStationre jelent meg? A Square Enix Collective jóvoltából remake-et kap az eredetileg 2000-ben megjelent akció-kaland PC-n és a jelenlegi konzolokon.

GC 2017: Gravel - sárdagasztás felsőfokon

A Gamescom apropóján a Milestone új trailerrel jelentkezett, amely bemutatja a Gravel négy fő aspektusát. Sajnos már biztosan nem érkezik meg az off-road cím idén nyáron, helyette csak 2018 elején tolhatjuk.

GC 2017: Forza Motorsport 7 - PC-s demó, gépigény

A Turn 10 csapata pontosította a Forza Motorsport 7 korábban megszellőztetett gépigényét, így már tudjuk, hogy a konfigurációnktól függően milyen felbontásra és framerate-re számíthatunk. Lesz PC-s demó is.

GC 2017: PC-re is jön a Hidden Dragon: Legend

Az Ősi Kínai Császárságban játszódó 2,5D-s akciójátékot korábban csak PS4-re jelentették be, de a Gamescomon kiderült, hogy PC-re is készül a Hidden Dragon: Legend. A kiállításra egy új trailerrel jött a MegaFun Games.

GC 2017: A jövő év elején érkezik a Fe

A tavalyi E3-on leplezték le a Zoink Games új alkotását, mint az EA Originals program új címét. A munkálatok szépen haladnak, az egyedi hangulatú játék 2018 elején landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switch-en.