Hírarchívum - 2017. szeptember

A Front Mission-univerzumban játszódik a Left Alive

A Tokyo Game Show keretein belül mutatták be a Square Enix legújabb dobását, a túlélésre kihegyezett Left Alive-ot. Azt már tudtuk, hogy ütős csapat áll az alkotás mögött, most pedig egy új trailernek és friss infóknak örülhetünk.

Sztoritrailer érkezett a Dragon Ball FighterZ-hez

Az anime alkotója, Akira Toriyama egy teljesen új karaktert készített a Dragon Ball FighterZ-hez. Android 21-et is láthatjuk mozgásban a bunyós játék legújabb előzetesében, amely a sztorira fókuszál.

Videón a Code Vein halálos és nyomasztó világa

Rengeteg látnivaló érkezett a Bandai Namco soulsbourne-járól, a Code Veinről. Az IGN videója a játék nyomasztó, mégis gyönyörű helyszíneit mutatja be, de kaptunk nyers gameplay bemutatót is egy raklapnyi kép társaságában.

Így kell profin manőverezni az Ace Combat 7-ben

A Bandai Namco az idei TGS-re is elvitte az Ace Combat 7: Skies Unknownt. A legújabb trailer bemutatja, hogy kellő tapasztalattal a hátunk mögött látványos manőverekkel csalhatjuk tőrbe az ellenséges vadászgépeket.

Legalább 10 órás kaland lesz a BioMutant

A DualShockers munkatársa mikrofonvégre kapta az Experiment 101 társalapítóját, Stefan Ljungqvistet, aki elárult pár fontos részletet a közelgő nyitott világú akciójátékukról. A BioMutantnak többféle bejezése lehet.

2018 elején érkezik a Dynasty Warriors 9

A Tokyo Game Show apropóján a Koei Tecmo pontosított a Dynasty Warriors 9 megjelenési ablakán. Azt eddig is tudtuk, hogy jövőre jön a nyitott világú musou, ma viszont világossá vált, hogy már 2018 elején játszhatunk vele.

Resident Evil 7 - mozgásban a Not a Hero DLC

A Capcom az idei Tokyo Game Show-n mutatott többet a Resident Evil 7 ingyenes adalékáról, a Not a Heróról. A DLC-ben a régi ismerős Chris Redfieldet irányítjuk az alapjáték történései után. Akcióból lesz dögivel!

A jövő évre csúszik a Vampyr

A Dontnod nem szeretne fércművet kiadni a kezéből, ezért 2018-ra tolta el az akció-szerepjátéka premierjét. Állítása szerint így kompromisszumok nélkül élvezhetjük a londoni spanyolnátha idején játszódó Vampyrt.

Megérkezett a Project CARS 2 launch trailere

Holnap érkezik a Slightly Mad Studios új játéka, a Project CARS 2, amely az őszi versenyjátékdömping első résztvevője. A korai verzióval eltöltött órák alapján bátran kijelenthetjük, hogy a műfaj egyik legjobbjával van dolgunk.

Call of Duty: WWII - még két bajtárs mutatkozott be

A Sledgehammer Games játékának kampánya rengeteg érdekes karaktert vonultat fel. Mi az amerikai haderő közlegényét irányítjuk, de a Németországig tartó út során a brit speciális erőkkel és a francia ellenállással is összefutunk.