Hírarchívum - 2017. szeptember

Törióra az Assassin's Creed: Originsben

Jövőre ingyenes frissítés érkezik az Assassin's Creed: Originshez, amely egy új játékmóddal bővíti ki a játékot. Ahogy a neve is sejteti, a Discovery Tourban a kirándulás és a tanulás kapja a főszerepet.

Annihilation - új film az Ex Machina rendezőjétől

A jövő év elején kerül mozikba az Ex Machinát jegyző Alex Garland következő filmje, az Annihilation. Az azonos című Jeff VanderMeer-regény adaptációja a minap megkapta az első előzetesét is.

Leépítések a Saints Row-csapatnál

A Kotaku értesülései szerint a Deep Silver nem igazán volt elégedett az Agents of Mayhem eladásaival, a héten pedig nagyobb leépítés történt a fejlesztőcsapatnál. A vezérigazgatót is elküldték állítólag.

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!

Ezek a Games With Gold októberi játékai

Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.

The Evil Within 2 - Theodore atya is színre lép

Friss, ropogós előzetest kapott a The Evil Within folytatása, amiben Sebastian Castellanos ezúttal eltűnt lánya után nyomoz. A most bemutatkozó Theodore atya is Lilyt keresi, csak nem éppen azért, amiért Sebastian.

Forza Motorsport 7 - komoly gondok az előtöltéssel

A Microsoft Store-on keresztül már most előtölthető a Forza Motorsport következő felvonása. Az októberi rajtra való felkészülés viszont nem zökkenőmentes, a letöltés folyamata ugyanis több vásárlónál is csődöt mondott.

HWSW: Komoly netfüggőségben szenvedünk?

Az otthon és az internetezés kapcsolatát vizsgálta a "Jelentés az internetgazdaságról" legutóbbi kiadása, amely szerint az internetért cserébe sokan lemondanának alapvető otthoni eszközökről vagy tevékenységekről is.

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.

Végre játszható formába került a The Guild 3

A GolemLabs és a THQ Nordic középkori szimulációját 2016 végére vártuk, azonban csaknem egy évbe telt, mire elstartolt a korai hozzáférésű változat. A lényeg nem változott: ezúttal is egy családot kell vezetnünk évszázadokon keresztül.