Hírarchívum - 2017. szeptember

Nintendo Switch-re is megjelenik az Inside

Nintendo Switch-re is megjelenik az Inside, sőt az iOS-es verzió is tervben van, ezt maguk a készítők kotyogták el a Famitsu magazinnak egy Japánban tett látogatásuk során. A részletekre azonban még várunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!

Bryan Cranstonnal erősít az Uncharted-film?

A korábbi nehézségek után a Sony végre kezdi megfelelő mederbe terelni a régóta tervezett Uncharted-filmet, és úgy néz ki, Tom Holland után sikerült megtalálniuk egy másik főbb szerepre is a színészüket.

Call of Duty: WWII - ilyen gép kell a bétához

Már előtölthető a Call of Duty: WWII hamarosan elrajtoló PC-s bétája, így nemcsak az derült ki, milyen lehetőségeket kínál a számítógépes változat, hanem az is, hogy milyen gépigénnyel rendelkezik majd a próbakör.

Resident Evil: Revelations - ilyen lesz Switch-en

A Capcom ismét újrahasznosít, így a nemrég PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetett két Resident Evil: Revelations hamarosan Switch-en is beszerezhető lesz. Most megnézhetjük, hogyan is muzsikál a gépen a két epizód.

Forza Motorsport 7 - Halálos iramban-autókkal

A Forza Motorsport közelgő hetedik felvonása sem marad mentes a Halálos iramban járgányaitól, így ha az Ultimate vagy Deluxe Edition valamelyikét vásárolod meg, akkor ingyen hozzájuthatsz a legutóbbi rész tíz legjobb verdájához.

WWE 2K18 - a PC-s változat is októberben jön

Eddig csak lógott a levegőben, de most már hivatalos, hogy a WWE 2K-sorozat történetében először együtt érkezik a konzolos és a PC-s változat. Mindez azt jelenti, hogy a főbb platformokra október közepén debütál a játék.

Total War: Warhammer II - beleshetünk a kampányba

Napokon belül megjelenik a Total War: Warhammer II, ennek örömére pedig az egyjátékos kampány első tizenkilenc percét követhetjük végig a most következő videóban. Hamar egy kőkemény csata részesei lehetünk.

Ők riogatnak az új Call of Duty zombimódjában

Mostanában nem érkeztek infók a Call of Duty: WWII zombimódjáról, most azonban a Sledgehammer vezérigazgatója megtörte a csendet. Glen Schofield a Twitteren tett közzé pár rusnya rémet az említett játékmódból.

Új képeken és videón a felújított Secret of Mana

A Square Enix jóvoltából jövő év elején újra átélhetjük az 1993-as Secret of Mana kalandjait egy remake formájában. A jövőre esedékes 25. születésnapra szánt játékhoz most vadonatúj látnivalók érkeztek.