Hírarchívum - 2017. szeptember

Nem kis név felel a Far Cry 5 muzsikájáért

A Ubisoft hivatalasan is bejelentette, hogy Dan Romer felel majd a játékban felcsendülő dallamokért. A videojátékok piacán ugyan csak most debütál a híres zeneszerző és dalszövegíró, mégis jó kezekbe került a feladat.

FIFA 18 - ennyivel lesz csonkább Switch-en

A mai napon jelent meg a FIFA idei epizódja, de nem minden konzolon kapjuk ugyanazt a pénzünkért. A Nintendo masináján például számolnunk kell hiányzó tartalmakkal, így Alex Hunter bőrébe sem bújhatunk bele a hibridkonzolon.

Íme, a Thor: Ragnarok legújabb előzetese!

Bő egy hónap választ el minket attól, hogy végre mozikba kerüljön a Marvel legújabb szuperhősös produkciója, a Thor: Ragnarok. A legfrissebb nemzetközi előzetesben minden eddiginél több akciójelenetet kapunk.

Sorozat készül a Rendes fickókból

A Shane Black rendezte, Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével készült Rendes fickók is kisképernyőre költözik. Joel Silver producer elképzelése szerint kisebb csavarral történik majd meg mindez.

Rajongói kérésekkel frissül a Dead Rising 4

December első hetében jelenik meg a Dead Rising 4 PlayStation 4-es kiadása, amihez egy raklapnyi frissítés is társul majd, amit viszont már a többi platformon is megkapnak majd a rajongók. Naná, hiszen ők kérték a finomhangolásokat.

Hamarabb rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétája

A tervezettnél egy nappal korábban rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétatesztje, így nem ma, hanem már tegnap este élesedtek a játék próbaköréhez felhúzott szerverek.

Switch-re költözhet a Grand Theft Auto V?

Nagyon úgy néz ki, hogy az L.A. Noire után a Grand Theft Auto V is új platformra költözhet. Az előbbi Switch-változatát is megjósló NeoGAF-felhasználó egy sejtelmes bejegyzéssel jelezte, bármi megtörténhet.

Anthem - biztosan lesz majd béta

Az E3-as bejelentés óta meglehetősen nagy csend övezi a BioWare következő játékát, az Anthemet. Jonathan Warner, a játék rendezője azonban nemrég kicsit aktivizálta magát a Twitteren, így kiderült egy-két friss részlet.

Mario felső nélkül a Super Mario Odyssey-ben

A legutóbbi Nintendo Direct után nagy visszhangot váltott ki, amikor Mario meztelen felsőtesttel kalandozott a tengerparti királyságban. Most hosszabban is belenézhetünk az ominózus pályába - a könnyed viselet is marad.

Ne várjunk Diablo-bejelentést az idei BlizzConon

Sokan kíváncsiak a Diablo jövőjére, ezért rengetegen várják, hogy milyen új híreket kapunk a Blizzard idei házi rendezvényén. Sajnos a közösségi menedzser lehűtötte a kedélyeket, a novemberi BlizzConról kimaradnak a Diablo-bejelentések.