Hírarchívum - 2017. szeptember

Elérhető a Torchlight alkotóinak új játéka, a Hob

A Runic Games legutóbb öt éve jelentkezett új játékkal, a minap azonban megjelent a vadonatúj akció-kalandjátékuk. A Hob főszereplője a bolygót szeretné megmenteni, a történet szavak nélkül kerekedik ki.

Traileren a Batman: The Enemy Within folytatása

A jövő héten érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn is csatlakozik a gonosztevők sorához. A Telltale jóvoltából befutott a beharangozó előzetes.

Spártai orkok a Middle-earth: Shadow of Warban

Nyugalom, kevesebb, mint két hét van hátra a Middle-earth: Shadow of War megjelenéséig, így az ork törzseket bemutató videósorozat is a végéhez közeledik. Ezúttal a Warmongerekről lesz szó, akik leginkább háborúzni szeretnek.

LawBreakers - ingyenes hétvége jön PC-n

Azt CliffyB brigádja, a Boss Key sem tagadja, hogy a LawBreakers játékosbázisa a vártnál kisebb, éppen ezért próbálhatjuk ki a játékot ingyen - talán ezzel sikerült pár rajongót szerezniük. Ezen a hétvégén a PC-sek örülhetnek.

Megjelent a Ruiner, a cyberpunk lövölde

A Reikon Games cyberpunk akciójátéka erőszakos és egyben káprázatos cím, amely kiválóan alkalmas rövid menetekre. Egy korrupt rendszert igyekszünk megdönteni benne, miközben testvérünket is kiszabadítjuk.

Filmes hírek a vacsora mellé

Megérkezett az első trailer Az útvesztő-trilógia záróakkordjához, Schwarzenegger újabb részleteket árult el a következő Terminatorról, és az Az második része is megkapta a premierdátumát.

AMD-vas hajtja az Atariboxot

Újabb részletek láttak napvilágot a masináról, amellyel az Atari visszatérne a hardverbizniszbe. Az Atariboxot AMD-vas hajtja majd, és már azt is tudjuk, hogy Linuxot kap operációs rendszerként.

Need for Speed: Payback - üdv Fortune Valley-ben!

A Need for Speed: Payback is nyitott világgal várja a játékosokat, a játék új trailere pedig épp Fortune Valley-re fókuszál: kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy hol kell majd versenyeznünk, és abból is, hogy milyen tennivalókkal üthetjük el az időt.

Újabb 30 perc a Wolfenstein II-ből

Habár bő egy hónap van hátra a megjelenésig, a Bethesda meghívta magához a nemzetközi sajtót, és egy utolsó alkalommal megmutatta neki a Wolfenstein II: The New Colossust. Ennek köszönhetjük a most következő gameplay videót is.

Minden, amit a Battlefront II-ről tudnod kell

Ötperces előzetes érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, a kedvcsinálót John Boyega narrálja, és arra törekszik, hogy minden aspektusából bemutassa nekünk a játékot. Közben kiderült, hogy az Arcade mód is része lesz a bétának.