Hírarchívum - 2017. szeptember

Csak jövőre érkezik a Call of Cthulhu

A földöntúli borzalmak egyelőre váratnak magukra, lévén csak 2018-ban érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka. Csak egy Twitter-bejegyzés szellőztette meg a csúszást, a pontos okok nem ismertek.

Sínen van a SOMA fejlesztőinek új játéka

Ráadásul nem is egy, hanem két bejelentésre váró projekten dolgozik a svéd Frictional Games. Legutóbbi játékukat, a SOMA-t 650 ezerszer töltötték le az elmúlt két év során, így megvan az anyagi biztonságuk.

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 új előzetese

A Rockstar Games betartotta szavát, ma délután új látnivaló érkezett a Red Dead Redemption 2-ről. Pontos dátum még nincs, helyette viszont itt a második trailer, amelytől tutira leteszed a hajadat. A vadnyugat még mindig mocskos.

God of War - a skandináv mitológia lényei

Mint ismert, a jövőre érkező God of War szakít a görög mitológiával, és az északi népek legendáira épül. Ezúttal a mitológiai lényt, az élőhalott draugrot mutatják be a fejlesztők, és meghallgathattok egy fejlesztői podcastet is.

Inhumansre hangol a LEGO Marvel Super Heroes 2

A LEGO Marvel Super Heroes 2 is meglovagolja az Inhumans körüli hype-ot, mivel a TV-sorozat ma indul. Naná, hogy a szuperhősök csapata is benne lesz a TT Games játékában, a legújabb trailer őket mutatja be.

Mobilalkalmazást kapott a Battle.net

Egyelőre nem tud túl sok mindent, de most már mobilalkalmazása is van a Battle.netnek. Az app független a Blizzard Mobile Authenticatortól, amit a kétfaktoros azonosításhoz használhatnak a játékosok.

Fortnite - egymillió játékos az új játékmódban

Kedden rajtolt a Fortnite új játékmódja, amit egyértelműen a PlayerUnknown's Battlegrounds ihletett. A PUBG ingyenes kistestvérére rengetegen voltak kíváncsiak, az első napon egymillió játékosa volt a Battle Royale-nak.

Túlélőmóddal bővül a Skyrim

Hamarosan a Skyrim - Special Edition is megkapja a Creation Club-támogatást, aminek a nyitókínálatában egy túlélőmód is helyet kapott. Az újdonságot a PC-sek már bétatesztelhetik is.

Októberben jön a Ghost Recon: Wildlands multija

Úgy fest, jól sikerült a bétateszt, a Ubisoft bejelentette, hogy másfél hét múlva élesíti a Ghost Recon: Wildlands multiplayer módját. Bónuszként újabb három kasztról hullott le a lepel.

Kiderült, hogy mikor jön az új Terminator

Napra pontos premierdátumot kapott a Terminator-sorozat következő felvonása, emellett Tim Miller elárult még néhány apróságot a folytatással kapcsolatban. Például azt, hogy a film zárójelbe teszi a legutóbbi három részt.