Hírarchívum - 2017. szeptember

Attack on Titan 2 - képek és infók érkeztek

Ahogyan arról az idei Gamescomon már esett szó, érkezik az Attack on Titan folytatása. Most a Koei Tecmo hivatalosan is bejelentette, hogy milyen platformokon lesz elérhető a program.

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Gran Turismo Sport - ilyen a kompetitív versengés

Nem olyan régen, a Tokyo Game Show keretein belül rendezett a Sony - négy japán versenyző között - egy élő futamot a Gran Turismo Sportban. A kompetitív versenyt a méltán híres suzukai pályán bonyolították le.

Left Alive - új képeken a helyszín és a mechák

Ahogy telnek a napok, úgy derülnek ki újabb és újabb dolgok a Square Enix készülőben lévő lövöldéjéről, a Left Alive-ról. A legújabb képeken a helyszín és néhány szereplő mutatkozik meg közelebbről.

24 percig mozog Strange Brigade

A Rebellion egy négyfős kooperatív módra kihegyezett külsőnézetes lövöldét készít Strange Brigade címmel. Az Eurogamer Expóra is kivitték a demót, amely egészen ígéretesnek tűnik.

Ilyen lesz a Yakuza Kiwami 2

A Sega végre bepillantást engedett a Yakuza 2 remake-jébe az idei Tokyo Game Show-n. Hősünk, Kazuma Kiryu ezúttal Oszaka Sotonbori negyedében tesz rendet, levezetésként pedig szexi csajokat fotóz. A Yakuza Online-ról is lehullt a lepel.

HWSW: Kalózkodás következmények nélkül?

Közeleg a szerzői jogi reformról szóló EU-s szavazás, de az Európai Bizottság eltitkolt egy kutatást, amely szerint a kalózkodás nem befolyásolja bizonyíthatóan az eladásokat - tudtuk meg nagytestvérünk, a HWSW cikkéből.

Batman: The Enemy Within - Harley Quinn belépője

Jövő héten érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn is komoly szerepet kap. Egy hatásos jelenetben köszön be, amit most ti is megnézhettek.

Bajban van a The Chinese Room

A Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everybody's Gone to the Rapture brit fejlesztője komoly problémákkal küzd, így az emberek többségét elbocsájtották. A stúdió egyelőre szünetet tart - nagy a baj.

Nézzünk bele a Nioh vadiúj DLC-jébe!

Holnap érkezik a Nioh utolsó DLC-je, a Bloodshed's End, amely a Sengoku-korszak végén játszódik. William ezúttal is veszedelmes ellenfelekkel néz szembe, illetve bemutatkozik a The Abyss nevű új játékmód is.