Hírarchívum - 2017. szeptember

The Evil Within 2 - Sebastian nyomozni kezd

A sajtó képviselői nemrég lehetőséget kaptak, hogy idő előtt belekóstoljanak a Bethesda közelgő megjelenéseibe. A The Evil Within 2 is terítéken volt, az új, közel 40 perces ízelítőben minden benne van, amiről a sorozat szól.

Ruiner - 18 perc a futurisztikus shooterből

Lassan ráfordulunk a Devolver Digital és a lengyel Reikon Games futurisztikus twin-stick shooterének, a Ruinernek a premierjére, így az IGN volt oly kedves, és lerántotta a leplet az első 18 percről.

DOOM - először mozog Nintendo Switchen

A GameSpot elsők között próbálhatta ki a DOOM nemrég bejelentett Nintendo Switch-változatát, amiről készítettek is egy közel nyolcperces bemutatót. Az új változat az év végén jelenik majd meg, váglatlanul.

Ingyenesen tölthető az Outlast

Lezárásához közeledik a Humble nyár végi akciósorozata, aminek keretein belül újabb ingyenes játékot zsákolhattok be. Az Oddworld: Abe's Oddysee után most az Outlast és annak kiegészítője lett ingyenes.

FIFA 18 - mától nem csak a demó játszható

Az Xbox One-osok és a PC-sek mától nemcsak a FIFA 18 demóját nyüstölhetik, hanem egy 10 órás trialt is kipróbálhatnak, melyben mindegyik játékmód elérhető a megadott idő keretei között.

Új mérföldkőhöz érkezett a NieR: Automata

A mai nap folyamán jelentette be a Square Enix, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a NieR: Automata a leszállított példányszámokat illetően. Nem sokkal a másfél millió után, immár kétmillió példánynál tart a játék.

HWSW: Milliárd dollárból lesz Apple-kihívó a Google

Újra okostelefon-gyártót vesz a Google, ennél azonban kicsit bonyolultabb a frissen bejelentett HTC-Google tranzakció. Nagytestvérünk, a HWSW végigvette, hogy mi áll a nagy hír hátterében.

Zseniális Oddworld-téma érkezik PS4-re

Az Oddworld: Abe's Oddysee huszadik születésnapja alkalmából egy egészen látványos téma érkezik PlayStation 4-re a Truant Pixel jóvoltából. A dinamikus téma holnaptól, azaz szeptember 22-től érhető el a PlayStation Store-ban.

Marvel vs. Capcom - így küzd Monster Hunter

Két napja vásárolható meg a Marvel vs. Capcom: Infinite, így a verekedős címek szerelmesei már le is csaphattak rá. Már az első DLC is lelepleződött, amely Monster Hunterrel érkezik többek között.

24 perc gameplay a Monster Hunter Worlddel

Két napja a Tokyo Game Shown jelentette be a Capcom, hogy 2018. január 26-án érkezik a szörnyvadászós címük, a Monster Hunter World. Ennek tudatában igazán közel érezhetjük már magunkhoz a játékot, pláne a következő gameplay videó után.