Hírarchívum - 2017. szeptember

Továbbra is jönnek tartalmak a Final Fantasy XV-höz

A Square Enix bejelentette, hogy további tartalmakat, köztük egy ingyenes sztorikiegészítőt kap a Final Fantasy XV. Ezekből láthatunk most egy rövid ízelítőt, illetve előkerült az önállóan futtatható VR-mellékág is.

Elkészült az új South Park-játék, itt az új trailer

Régóta várunk már a South Park: The Fractured but Whole-ra, amely végre aranylemezre került, így már semmi sem veszélyezteti az októberi premiert. A legfrissebb előzetes Kanye West játékából csinál viccet.

4K-s száguldozás a Forza Motorsport 7-tel

Ugyan még csak a demó elérhető a nagyközönség számára, a videomegosztókon már a teljes játékból is találni felvételeket. Az alábbi szűk húsz percben a játék intróját és egy kis gameplayt láthattok.

Monster Hunter World - így fejleszd a karaktered!

A Capcom egyik legígéretesebb címe a közeljövőben kétségtelenül a Monster Hunter World, és ennek értelmében a kiadó sorra adja ki a látnivalókat a játékról. Most a karakterünk testreszabásán lesz a hangsúly.

Red Dead Redemption 2 - valami készül

Sokat még nem tudunk a készülőben lévő Red Dead Redemption 2-ről, most azonban a Rockstarnak hála ismét felpöröghetnek az események a cím körül. A fejlesztők ugyanis posztoltak egy képet, ami egy bejelentésre utal.

iOS-re is megérkezett a The Witness

Azok után, hogy tavaly Xbox One-on is megjelent a The Witness, a fejlesztők egy iOS-es portról is beszélni kezdtek, ami mára valósággá vált. A The Witness immár megvásárolható iOS-eszközökre is 10 dollárért cserébe.

Befutott a Jumanji legújabb előzetese

Megérkezett az újragondolt Jumanji, a Welcome to the Jungle alcímű felvonás új előzetese, amely korántsem meglepő módon a dzsungelben fog játszódni, és a mai kornak megfelelően nem egy társasjáték, hanem egy videojáték kel életre benne.

MARE - új trailer és képek is érkeztek

Nagyon régen hallottunk utoljára a The Last Guardiant és a Shadow of the Colossust jegyző Team ICO-ból kivált fejlesztő, Rui Guerreiro új VR címéről, a MARE-ról. Most friss trailerrel és képekkel jelentkezett a játék.

3DS-en is mozog a Fire Emblem Warriors

Nemsokára debütál Japánban a musou műfaj legújabb gyermeke, a Fire Emblem Warriors. A Koei Tecmo ezidáig csak a Nintendo Switch-változatból mutatott felvételeket, most viszont 3DS-en is mozog a játék.

Call of Duty: WWII - hősök testvérisége

Ez a hét egyértelműen a Call of Duty: WWII kampányáról szólt. Az Activision bemutatta a főbb szereplőket és azok segítőit, most pedig bebizonyítják, mennyire komolyan ügyeltek a történelmi hűségre, mikor a sztorin dolgoztak.