Hírarchívum - 2017. szeptember

Itt a Code Vein második sztoritrailere

A Bandai Namcónak hála a jövőben sem kell lemondanunk a soulsborne-játékokról. A Code Veinben olyan vámpírokat alakítunk, akik emlékek nélkül próbálnak meg értelmet adni természetfeletti létezésüknek.

Dragon Ball FighterZ - Piccolo és Krillin összecsap

Az idei Tokyo Game Show-n is kiegyemelt figyelmet kapott a Dragon Ball-sorozat következő felvonása, a Dragon Ball FighterZ. A japán játékkiállításról a sztorielőzetes mellett karakterbemutatók és némi bunyó is érkezett.

Újabb Stephen King-adaptáció kapott előzetest

Idén végre beértek Stephen King munkáiból készült adaptációk, így A setét torony és az Az után egy másik ismert regénye, az 1922 is feldolgozást kap. Ez utóbbi viszont nem szélesvásznon, hanem a Netflixen lesz majd megleshető.

Az HBO berendelte a Watchmen-sorozat pilotját

Az HBO és Damon Lindelof, a Lost alkotója a nyár közepén még csak tárgyaltak egy lehetséges Watchmen-sorozatról, a héten viszont hivatalossá vált, hogy a csatorna már be is rendelte a pilotot.

A Bethesda több játékot akar Switch-re

Pete Hines, Bethesda alelnöke egy vele készített interjúban elárulta, nagyon izgatottak az előttük álló Switch-megjelenések kapcsán, de szeretnék, ha ezzel nem érne véget a Nintendo és a stúdió kapcsolata.

Idén ünnepli 15. születésnapját a Honfoglaló

Komoly mérföldkőhöz érkezett a Honfoglaló, hiszen a THX Games fejlesztette online magyar kvízjáték ebben a hónapban ünnepelte 15. születésnapját. A másfél évtized alatt elképesztő sikertörténetté nőtte ki magát a még ma is nagyon népszerű játék.

Sonic Forces - Eggman nem bír magával

Természetesen ezúttal is Eggmannel akasztják össze a bajuszt Sonic és társai a derék sündisznó novemberben érkező legújabb kalandjában. Semmi retro, ez már az igazi folytatás modern látvánnyal.

Először mozog az új Fist of the North Star

A múlt hónapban kaptuk a hírt, hogy a Yakuza-sorozat fejlesztői dolgoznak az új Fist of the North Star-játékon, amely végre teljes valójában is megmutatta magát az idei Tokyo Game Show-n. Ilyen lenne a Mad Max és a Yakuza szerelemgyereke.

A PUBG alkotói nem örülnek a Fortnite új módjának

A PlayerUnknown’s Battlegrounds fejlesztője aggodalmát fejezte ki a Fortnite Battle Royale módjával kapcsolatban. A százfős túlélőmód rengeteg hasonlóságot mutat a Steam aktuális slágerjátékával. A Bluehole további lépéseket fontolgat.

Októberben érkezik a végleges Road Redemption

A Road Rush által inspirált országúti akciójáték végre kilép az Early Access-státuszból - ezt csak óvatosan írjuk le, lévén a fejlesztők eddig nem igazán tudták tartani a kitűzött dátumokat. A launch trailer viszont elég megnyugtató.