Hírarchívum - 2018. január

Simán kiheverte a lootbox-botrányt az EA

Az év végén még úgy nézett ki, hogy a Star Wars: Battlefront II körül kialakult lootbox-botrány alaposan megtépázhatja az Electronic Arts részvényeit, de ebből végül semmi sem lett. A kiadó simán talpra állt.

Korábban érkezik a The Banner Saga 3

Eredetileg csak az év végén bővült volna tovább a viking mitológiára építkező, kézzel rajzolt The Banner Saga, de a játékot fejlesztő Stoic csapata nemrég megerősítette, előbb érkezik a harmadik rész.

Lootboxokat kap a Ghost Recon: Wildlands is

A Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék következő frissítésével, az Extended Opsszal együtt érkeznek a Battle Crate-ek, amelyek tartalma biztosan nem befolyásolja majd a játékmenetet.

Xbox Game Pass - a PC-sekre is vonatkozik a jó hír

Habár a tegnapi hírekből kimaradt, a microsoftos Aaron Greenberg egy, a Twitteren feltett kérdésre azt felelte, hogy a tegnapi Xbox Game Pass-bejelentés a PC-sekre is vonatkozik.

Bajban van David Jaffe fejlesztőcsapata

Túl sok konkrétumot még nem tudunk, David Jaffe azonban a minap egy gyors tweetben arról számolt be, hogy lelőtték az egyik nagyobb projektjüket, ami miatt a stúdió nagy részét szélnek kellett ereszteni.

RollerCoaster Tycoon - gyűjtenek a Switch-verzióra

Már készül a RollerCoaster Tycoon Switch-változata, azonban az Atari igen szokatlan módját választotta annak, hogy finanszírozza a fejlesztés költségeit. A közösségből gyűjti a befektetőket.

Overwatch - megnyitotta kapuit a Blizzard World

Tegnap megérkezett az Overwatch legutóbbi frissítése, amely új kozmetikai elemekkel és egy pályával bővítette a multiplayer játékot. Ez utóbbi a Blizzard címei előtt tiszteleg.

Dead by Daylight - a Fűrész ihlette az új kiegészítőt

Megérkezett a Dead by Daylight soron következő DLC-je, amely a Fűrész-sorozat alapján készült. Az új pálya mellé egy túlélőt és egy sorozatgyilkost is kapunk természetesen a filmekből.

Folytatás készül az eredeti Robotzsaruhoz

Hamarosan visszatér a Robotzsaru, a hírek szerint az eredeti író bevonásával készül az új film, aminek a története az összes korábbi folytatást figyelmen kívül hagyná.

Először mozog a Rune: Ragnarok

A Human Head Studios kiadta a Rune: Ragnarok első gameplay előzetesét. A sorozat legutóbbi része 17 éve jelent meg, a stílus azóta sem változott: istenekkel és szörnyekkel viaskodnak a megmaradt emberek.