Hírarchívum - 2018. január

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Áprilisban jön a God of War

A Sony végre elárulta a God of War napra pontos megjelenési dátumát. Az év eleji premierről ugyan lecsúszott a játék, így csak április végén kerül a boltokba Kratos skandináv kalandja. A hír mellé egy brutális sztoritrailert kaptunk.

Íme, az Oscar-jelöltek listája - Enyedi Ildikó filmjével

Zsinórban harmadszor szurkolhatunk magyar filmnek az Oscar-díj átadón, Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről bekerült a legjobb idegennyelvű filmek jelöltjei közé. Guillermo del Toro alkotása akár 13 szobrot is kaphat március elején.

Gran Turismo Sport - 10 ingyenes autó jön a héten

Egyenesen a játék atyja, Kaz Yamauchi hintette el a Twitteren, hogy ezen a héten frissül egyet a Gran Turismo Sport. Tíz vadiúj autót kapunk teljesen ingyen, köztük olyan klasszikusokat, mint a Toyota Supra vagy a Lamborghini Diablo.

Demót kapott a Seven: The Days Long Gone

A harccal, lopakodással és nagy adag parkourozással nyakon öntött Seven: The Days Long Gone végre kipróbálható változatot kapott. Ezen a héten ráadásul 30 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá a felülnézetes címhez.

Phil Harrison már a Google csapatát erősíti

Phil Harrison neve bizonyára ismerősen cseng a számotokra, elvégre az úriember a Sony PlayStation- és a Microsoft Xbox-részlegénél is súlyos éveket húzott le. A minap maga jelentette be, hogy a Google csapatában folytatja.

Kilép az Early Accessből a Rust

Több mint négy év telt el azóta, hogy a Rust felbukkant a Steam Early Access-szekciójában, és a fejlesztők a minap bejelentették, hogy készen állnak a hivatalos rajtra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elkészült a játék.

Hangoljunk az Assassin's Creed: Origins DLC-jére!

Mától tölthető az Assassin's Creed: Origins első nagyobb kiegészítője, a The Hidden Ones, a premiert pedig egy launch trailerrel ünnepli a Ubisoft. Kalandjaink a Sínai-félszigetre vezetnek.

A héten indul a Laser League nyílt bétatesztje

A hétvégén mindenki számára kipróbálhatóvá válik az OlliOlli-csapat soron következő fejlesztése, a Laser League. A nyílt bétateszt vaskos tartalommal várja a futurisztikus sportjátékok kedvelőit.

Launch traileren a Dragon Ball FighterZ

A héten kerül boltokba a Dragon Ball FighterZ, a Bandai Namco pedig ennek apropóján kiadta a verekedős játék launch trailerét. A jól ismert harcosok mellett egy vadonatúj karakter is bemutatkozik a címben.