Hírarchívum - 2018. október

Fallout 76 - mikrotranzakció kozmetikai cuccokért

Pete Hines, a Bethesda marketingért és kommunikációért felelős vezetője ismét megerősítette, hogy lesz mikrotranzakció a Fallout 76-ban, de azzal csak különböző kozmetikai kiegészítőkre tehetnek szert a játékosok.

Spider-Man - nagyot ment a digitális kiadás

A SuperData nemrég készített egy jelentést, amiben az idei, szeptemberben történt digitális játékértékesítéseket vizsgálták. Nem meglepő módon a Spider-Man nagyot ment, és eladásainak jelentős részét a digitális vásárlásoknak köszönheti.

Twin Mirror - Sam "memóriapalotája"

Ismerős és vadonatúj jeleneteket egyaránt tartalmazó, négyperces kedvcsinálót kapott a Life is Strange fejlesztőinek legújabb játéka, a Twin Mirror. A mostani felvétel igazi különlegessége, hogy fejlesztői kommentárt is kaptunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába tudtunk le egy nagy adag kraftos megjelenést, még mindig maradt puskapora a fejlesztőknek és kiadóknak. A héten a Lovecraft-rajongók és a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek a leginkább.

Maid of Sker - túlélőhorror brit módra

A mai napon újabb horrorjáték került bemutatásra, ezúttal a Wales Interactive jóvoltából. Az azonos című 1872-es novellát feldolgozó alkotásban a nyers és brutális erőszak helyett a lopakodáson és a menekülésen lesz a hangsúly.

PlayStation Classic - íme, a játékfelhozatal

Közel egy hónapja leplezte le a Sony a saját retrokonzolját, mely a 25 évvel korábban megjelent, legendás PlayStation miniverziója. A decemberben elrajtoló géphez most már azt is tudjuk, hogy milyen játékok fognak érkezni.

No Man's Sky - irány a mélység!

Újabb frissítéssel gazdagodott a Hello Games alkotása, mely ezúttal az űrbéli csillagok és bolygók helyett az óceánok és tengerek mélységét célozza meg, melyben a mindennél veszélyesebb örök sötétség vár ránk.

Búcsút mondhatunk a Boba Fett-filmnek

Még májusban merültek fel (újra) megbízhatónak tűnő forrásból olyan pletykák, hogy Boba Fett kap egy saját Star Wars-filmet James Mangold (Logan) rendezésében. A hónapokon át tartó csendet követően ma hivatalos cáfolat érkezett.

A Microsoft megoldásai a mobile gaminghez

Az utóbbi időkben egyre többet lehet hallani a Microsoft cloud-gaming szolgáltatásairól, melyeknek köszönhetően a jövőben otthoni erőművek helyett többek közt a telefonjaink képernyőjére streamelhetjük a játékokat.

Spyro és Crash egy csomagban is kapható lesz

Az elmúlt napokban számos áruház adatlapján feltűnt egy olyan bundle, amely a Spyro Reignited Trilogyt és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt tartalmazza. A novemberben érkező gyűjtemény így hat játékot vonultat fel.