Hírarchívum - 2018. október

Rekordhétvégén van túl a Red Dead Redemption 2

Nemcsak a játékipart, hanem az egész szórakoztatóipart (azaz a mozifilmeket is) tekintve brutális nyitóhétvégén van túl a Rockstar alkotása. Az első három napban 725 millió dollárt hozott világszerte az új Red Dead.

Rendezőt kapott az Attack on Titan-film

A Variety értesülései szerint az Az című Stephen King-regény adaptációjáért felelős Andy Muschietti dirigálhatja le az Attack on Titan-mozit. Ez lesz a rendezőúr harmadik filmje a Warner Bros. égisze alatt.

A GameCube-ot már lenyomta a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a szeptember 30-án véget ért félév pénzügyi jelentését. A Switchből már 22,86 millió egységet adtak el, amivel sikerült megelőznie a GameCube-ot is. Még mindig nagyon mennek a nosztalgiakonzolok.

Battlefield 1 a novemberi Games with Goldban

A következő hónapban dörzsölhetik a tenyerüket az Xbox Live Gold előfizetői, hiszen egy igazi nagyágyú FPS-t tehetnek a könyvtárukba a Battlefield 1 képében. A DICE alkotása alig kétéves cím.

Jövőre jön nyugatra a Dragon Quest Builders 2

Lehetett azért sejteni, hogy a Dragon Quest Builders folytatása sem hagyja ki Európát, de csak most vált hivatalossá a dolog. Pontosabban a Nintendo szellőztette meg a hírt a legutóbbi üzleti jelentésében.

Elindult a halloweeni vásár a Steamen és a GOG-on

A következő napokban feltűnően sok töklámpás keresztezi az utunkat, vámpírok, zombik és kísértetek törnek az életünkre. A két legnépszerűbb PC-s digitális áruház is akciózik, így most olcsón juthatunk remek horrorjátékokhoz.

86,1 millió PlayStation 4-nél jár a Sony

A legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentések sorát a Sony folytatja. A hardverértékesítés ugyan lelassult, de még így is sikerült 3,9 millió PS4-et elpasszolnia a japánoknak.

Ha nincs PC-re RDR 2, jó a Farming Simulator is

A Giants Software kalapot emel a Rockstar Games vadnyugati játéka előtt, s emellett arra bátorítja a hoppon maradt PC-seket, hogy vegyék meg a Farming Simulator 19-et, hiszen ebben is vannak lovak és tehenek.

Spyro Reignited Trilogy - vadnyugati kitérő

Nyakunkon a Spyro Reignited Trilogy megjelenése, úgyhogy az Activision és a Toys for Bob a játék egyik újabb helyszínéből adott kóstolót. A mostani kalandok Dino Mines Realmbe kalauzolnak el minket, ahol a vadnyugat szabályai érvényesek.

Februárban jelenik meg a God Eater 3

A Bandai Namco végre hivatalosan is megerősítette, hogy a God Eater harmadik közvetlen felvonása a következő esztendő elején, februárban jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re is.