Hírarchívum - 2018. október

December elején jön a Command & Conquer: Rivals

Bár a tősgyökeres C&C-fanok farkast kiáltottak a széria mobilos folytatása láttán, bizonyára vannak olyan játékosok is, akiket érdekelni fog a Command & Conquer: Rivals. Az EA megerősítette a napra pontos megjelenési dátumot.

Fallout 76 - egy bug a teljes játékot törölte

Nem meglepő, hogy a Fallout 76 bétájába becsúszott néhány hiba, de a PC-s kliens bugja egészen példa nélküli. Egy óvatlan gombnyomás a játék teljes kliensét lepucolta jó néhány ember számítógépéről.

Klasszikus Sega-játékokat hoz Switchre a Mikulás

December 6-án Nintendo Switchre is ellátogat az 50 retrojátékot egy kalap alatt felvonultató kollekció, a Sega Mega Drive Classics. A csomagban olyan klasszikusokat találunk, mint a Sonic the Hedgehod, vagy a Golden Axe.

Már Xbox One-on is játszhatjuk a Castlevaniákat

Négy újabb klasszikus címmel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája. A Just Cause 4-re a széria első részével készülhetünk, de ismét beizzíthatjuk a Castlevania: Lords of Shadow-játékokat is.

Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!

Bubsy jövőre ismét visszatér

A hamvaiból feltámadt Accolade a Bubsy: The Woolies Strike Back után most egy újabb játékot jelentett be a nagyszájú hiúzzal a főszerepben. Jövő év elején PC-re, PS4-re és Switchre érkezik a Bubsy: Paws on Fire!

Star Wars: Battlefront II - megérkezett Grievous

Hiába a sok balhé a Battlefront II körül, azzal senki nem vádolhatja az EA-t, hogy magára hagyták volna a projektet. Szép lassan haladunk a korábban kitűzött roadmap szerint, így végre beköszönhet a szeparatisták félelmetes tábornoka is.

Hitman 2 - a lényeg egy percben

Ha gyors összefoglalóra lenne szükséged a Hitman 2 lényegéről, akkor a legújabb trailer tökéletes erre. Megnézhetjük a játék hat különböző helyszínét, szó lesz az új többjátékos módokról és kiderül, mennyit fejlődött a játékmenet.

Már korai hozzáférésben a The Blackout Club

A Question csapatának kooperatív horrorjátéka már elérhető a Steam Early Access kínálatában. Hőseink gyerekek, akik eltökélték, hogy megkeresik eltűnt barátjukat, ám hamarosan egy bizarr összeesküvés nyomaira bukkannak.

Agony Unrated - mégis ingyenes, ha megvan az alap

A tervezettnél egy nappal korábban, azaz már ma megérkezett az Agony cenzúrázatlan változata. Az ígéretekkel ellentétben mégis ingyen megkaparinthatják azok, akiknek ott figyel a Steam könyvtárukban az alapjáték.