Hírarchívum - 2018. december

Ezio Auditore a For Honorban

Elstartolt a For Honor legújabb eventje, amely egyfajta crossover a kardozós akciójáték és az Assassin's Creed között. A 4v4 Dominion mód speciális változatában Ezio Auditorét is irányíthatjuk.

Crackdown 3 - nézzünk bele a single-be!

Noha a Crackdown 3 megjelenése már a nyakunkon van, nem sokat láttuk eddig az egyjátékos módot. Szerencsére az IGN bemutatója változat ezen, így további részletekkel is szolgálhatunk a nyitott világú szuperhősös címről.

Már új Titanfall-játékhoz toboroz a Respawn

Már októberben világossá vált, hogy a Respawn Entertainment nemcsak egy, a Star Wars világában játszódó akciójátékot hegeszt, hanem egy másik projektet is. A csapat új álláshirdetései szerint egy vadiúj Titanfallról lehet szó.

Vadiúj Lemmings-játékkal jelentkezett a Sony

Minden előjel nélkül egy teljesen új Lemmings-játékkal rukkolt elő a Sony, ám ezúttal a mobilosok járnak jól. Az anyag már meg is érkezett iOS-re és Androidra - szerencsére a lényeg mit sem változott.

2020-ban érkezik a Squadron 42 bétája

Chris Roberts csapata nemrégiben 46 millió dollárt kapott magánbefektetésként, így világossá vált, hogy a Star Citizen single player módjának bétája 2020 nyarára készül el - több mint nyolc évvel az eredeti Kickstarter-kampány után.

The Walking Dead - csak az Epic Store-ban

A Skybound Games bejelentette, hogy a PC-s The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódját kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk meg. Ez alól csak a Season Pass birtokosai a kivételek.

Most a LEGO The Lord of the Rings lett ingyenes

A Humble Store-ban most egy újabb platformert kínálnak ingyen, ez pedig a Gyűrűk Ura-filmeket feldolgozó kaland, a LEGO The Lord of the Rings. Az ajánlat csak ma érvényes, szóval "fussatok, bolondok"!

Videón a Control világa

Újabb előzetest kapott a Control, a Remedy legújabb játéka. A középpontban pedig maga a környezet és az a különös világ áll, amelyben főszereplőnk, Jesse Faden kutatja majd a túlvilági erőket.

30 perces demót kap a Resident Evil 2

Már egészen biztos, hogy demóváltozatot kap az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-remake. Az ingyenesen kipróbálható verzió azonban egy különleges megközelítéssel érkezik: csupán 30 percünk lesz a felfedezésre.

Íme, a Games with Gold januári játékai

Díjnyertes indie játékok, raliversenyzés és Far Cry. Januárban sem fognak unatkozni az Xbox Live előfizetői. A Microsoft már az ünnepek előtt lerántotta a leplet a Games with Gold ingyenes játékairól.