Hírarchívum - 2018. március

Szeptemberben jön nyugatra a Dragon Quest XI

A Square Enix megerősítette, hogy a Japánban már elérhető Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age szeptember elején landol nálunk PC-n és PS4-en. A Switch-verzióra sajnos sokkal tovább kell várnunk.

Elképesztően sikeres a Sea of Thieves

A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legkelendőbb játéka lett a cégnél.

Íme, a Games with Gold áprilisi kínálata

A PlayStation Plus követhező hónapban kínált játékai után a Microsoft is lerántotta a leplet az áprilisi Games with Gold felhozataláról, ami ezúttal egészen kellemesre sikeredett.

A Steamen hatalmas sikernek tűnik a Far Cry 5

Remek kezdést produkált a Far Cry legújabb felvonása a steames adatok alapján, a legtöbb eddig megjelent ubisoftos játék közül az új rész teljesítménye tűnik a legerősebbnek.

Először mozgásban a Mutant: Year Zero

A múlt hónap végén mutatkozott be a népszerű Mutant: Year Zero videojáték-adaptációja, amelyen a Funcom és az egykori Hitman-fejlesztőkből álló Bearded Ladies dolgozik. Most befutott az első játékmenet-kedvcsináló.

Wipeout: Omega Collection - traileren a VR-frissítés

A mai naptól kezdve a teljes játék elérhető PSVR-ban is, új járművekkel és helyszínekkel, VR-ra szabott pilótafülke-nézettel, valamint valós 3D-hangzással. Az alapjátékkal rendelkezők számára az egész frissítés teljesen ingyenes.

Kiderült a PlayStation Plus áprilisi kínálata

2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. A remek megjelenések mellé társulnak a márciusi PlayStation Plus-játékok, és úgy néz ki, hogy az áprilisi ajánlatokban sem kell csalódnunk.

Bemutatkozó trailert kapott a LEGO The Incredibles

A múlt héten kiszivárgott információk után hivatalosan is bemutatkozott a LEGO-játékok következő mellékága, ami ezúttal a Pixar egyik legjobb meséjét, A hihetetlen családot dolgozza fel.

Komoly elbocsátások az Orcs Must Die! fejlesztőinél

Az Orcs Must Die!-ért felelős Robot Entertainment megválik a fejlesztőgárda majd’ felétől. Az eddig két külön projekten dolgozó csapat mostantól egy játék fejlesztésére fókuszál majd.

HWSW: A Huawei P20 az iPhone X-et kergeti

Párizsban hivatalosan is bemutatkozott a kínai cég legújabb modellje, a P20, illetve annak különböző változatai. A kijelző ismerős lesz, a hátlapra pedig a P20 Pro modellnél három kamerát is tett a gyártó.