Hírarchívum - 2018. március

Egy percig mozog a törölt Prey 2

A Human Head Studios fejlesztésében készült második Preyt meglehetősen hosszas huzavona után érte utol a végzete, mígnem négy évvel ezelőtt hivatalosan is törölték a projektet. Kár, mert elég dögösen nézett ki.

Pinball FX3 - The Last Jedi DLC érkezik

A Zen Studios látványos pinball-játéka pár héten belül ellátogat réges-régre, egy messzi-messzi galaxisba. Két új asztal is érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedik világából.

Jurassic World Evolution - építs saját parkot!

A Frontier meglepően sokáig rejtegette legújabb játékát, a parképítős Jurassic World Evolutiont, de tegnap végre befutottak az első, meglepően tartalmas játékmenet-bemutatók is. A hajtás után egyórányi látnivalót találtok.

Kulisszák mögött a Detroit: Become Human

A Detroit: Become Human legújabb három felvétele a kulisszák mögé kalauzol el minket, a készítők ugyanis nemcsak a három főszereplő androidot mutatják be, hanem azt is, hogy a színészek jóvoltából hogyan keltek életre.

God of War - Kratos ezúttal 4K-ban tombol

A japán PlayStation-csatornának köszönhetően újabb, ezúttal négyperces játékmenet-videót kapott április legjobban várt megjelenése, a God of War. A friss felvétel új jeleneteket is tartalmaz.

Visszafelé kompatibilis az xboxos Call of Duty 4

Végre felkerül az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájára a Call of Duty 4: Modern Warfare, így aki rendelkezik a játék Xbox 360-ra szánt verziójával, az szabadon használhatja a játékot immár Xbox One-on is.

Nem mindenki ájult el a Sea of Thieves végétől

Véget ért a verseny a maximális szintig, így fény derült arra is, hogy mi vár azokra, akik elérik a legendás kalóz-státuszt és felrántják mindhárom frakciót 50-es szintre. Az endgame-jutalom pedig többek szerint hagy némi kívánnivalót maga után.

Mobiljátékkal hangolunk az új Bosszúállókra

Eltart még egy darabig, míg elkészül a nagygépes Avengers-játék, addig azonban folyamatosan záporoznak majd a marveles mobilcímek A Marvel Strike Force a Star Wars: Galaxy of Heroesra hasonlít leginkább.

A Mario Kart is megkapja a saját Monopolyját

Habár Mario és kompániája már kapott saját Monopolyt, a Mario Kart-hívők egy önálló társasjátékra is lecsaphatnak hamarosan. Kezdésként négy karakterrel indulhatunk neki a nagy futamnak.

Képregény készül a Life is Strange alapján

Ha már most hiányoznak a játékvilág kedvenc oregoni hipszterei, akkor fellélegezhettek, ugyanis hamarosan képregényre kerül Arcadia Bay és a Blackwell Akadémia.