Hírarchívum - 2018. március

Júniusban jön a Jurassic World Evolution

Most nyáron, a mozifilmmel nagyjából egyszerre debütál majd a Jurassic World Evolution, amiben lényegében egy saját dinópark üzemeltetése lesz a feladatunk. Most úgy néz ki, kezdetben azért lesznek limitációk.

Felújítják a Red Faction: Guerrillát is

Az év eleji pletykák után a THQ Nordic hivatalosan is megerősítette, hogy felújított kiadást kap a Red Faction: Guerrilla. Az új csomag a korábbi letölthető kiegészítéseket is tartalmazni fogja.

Xbox One-ra költözik a No Man's Sky

És hamarosan érkezik a következő nagyobb ingyenes frissítés is. Ugyan túl sokat még nem tudunk az idén nyáron megjelenő NEXT-ről, kaptunk néhány screenshotot, hogy addig is legyen mit nézegetni.

Célkövető rakétát hoz a Fortnite-ba a húsvéti nyuszi

Befutott a Fortnite-ba a 3.4-es patch. A húsvéti update egy elég komoly új fegyverrel bővíti a Battle Royale repertoárját, jött számos változtatás a Save the Worldhöz, valamint könnyebb lesz a mobilosok élete is.

Far Cry 5 - ötletes rajongói pályák születtek

Nem unatkoztak a kreatív játékosok: alighogy elérhetővé vált a Far Cry 5, számos érdekes pályát raktak össze az Arcade módban. Már a Counter-Strike Dust térképe, a Resident Evil 7 Baker-háza és a Black Ops Nuketownja is itt van.

Multiplatform lesz a Mark of the Ninja: Remastered

Ahogy azt sejtettük, nem csak Nintendo Switch-re jön a Mark of the Ninja felújított változata. A fejlesztők bejelentették, hogy idén ősszel PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is befut az oldalnézetes lopakodós anyag.

Az előzményeket meséli el az Aragami kiegészítője

A Lince Works egy négy fejezetből álló sztorikiegészítőt készít a 2016-os lopakodós játékához. Az Aragami: Nightfall az alapjáték előzményeit meséli el két új karakter szemszögéből. Pár hónapon belül le is csaphatunk rá.

Először mozog a DOTA-kártyajáték, az Artifact

A Valve újra játékot fejleszt, bár nem a Half-Life 3-ról van szó. Tavaly kiderült, hogy a DOTA világában játszódó kártyajátékon szorgoskodik Gabe Newell csapata - ez lesz az Artifact, amit a Hearthstone és a Gwent riválisának szánnak.

Így harcol Geralt a Soul Calibur VI-ban

A hónap közepén vált hivatalossá, hogy a The Witcher-játékok főhőse, Ríviai Geralt is tiszteletét teszi a Bandai Namco bunyós játékában. A Fehér Farkas a precíz harc híve, nem a nyers erejére hagyatkozik. Nézzük meg közelebbről is!

DOOM - már konzolon is játszhatunk 4K-ban

Mától végre a PS4 Pro- és az Xbox One X-tulajok is játszhatják a DOOM-ot 4K felbontásban. Remélhetőleg ettől még a sima 60 fps sebességről nem kell lemondanunk, bízzunk hát az id Software hozzáértésében!