Hírarchívum - 2018. március

Könnyű móddal frissült az Outlast 2

A tavalyi év egyik legdurvább horrorjátékaként vonult köztudatba az Outlast 2, melynek nehézségéről sokan ódákat zengtek. A Studio Red Barrels most előállt egy sztorimóddal, amely lényegesen könnyebb, de azért még padlót foghatunk benne.

Elérhető Early Access-szel a PC Building Simulator

Ha régen pasztáztatok már procit és a fránya kriptobányászok lenyúlták az összes GPU-t a környékről, akkor most kipróbálhatjátok a legújabb hiánypótló alkotást: itt a PC Building Simulator.

Hivatalos: John Cena lesz Duke Nukem

Az év elején röppent fel a pletyka, miszerint John Cena lesz a főszereplője a Paramount és a Michael Bay-féle Platinum Dune közreműködésével készülő Duke Nukem-filmnek. Ma befutott a hivatalos megerősítés is.

Destiny 2 - videón a márciusi frissítés

Jókora frissítést kap a Bungie online shootere. Számos fegyver másképp viselkedik majd és jön pár új Crucible- és Strike-event is. Kaptunk egy rövid videót is, ami összegzi a fontosabb újdonságokat.

Május végén jön a Far Cry 3: Classic Edition

A februári bejelentéskor mindössze annyit tudtunk, hogy nyáron csaphatunk le a Far Cry 3 új kiadására, a Ubisoft most viszont napra pontos dátumot erősített meg. A Far Cry 5 szezonbérletesei egy hónapos előnyben lesznek.

Holnaptól olcsóbb lesz a PlayStation VR

A Sony komoly mértékben csökkenti a PlayStation VR Starter Pack árát világszerte, így holnaptól, azaz március 29-től az ajánlott fogyasztói ár 100 euróval alacsonyabb lesz.

Call of Duty: WWII - jön a The War Machine DLC

Bemutatkozott a Call of Duty: WWII második nagyobb bővítménye, amely első körben PS4-re fut be április elején. A War Mode új küldetésében légi harcokban is részt vehetünk egy vadászgép pilótafülkéjében.

Killing Floor 2 - végtelen hullámban jönnek a zedek

Megérkezett az idei év első frissítése a Killing Floor 2-höz. Az ingyenes update eléggé masszív, a legfontosabb adalék az új Endless mód, amelyben már végtelen hullámban támadnak csapatunkra a zombik.

Dátumot és sztoritrailert kapott a BattleTech

Azt már korábban is tudtuk, hogy áprilisban landol a boltokban a MechWarrior univerzumában játszódó körökre osztott stratégia, ám a Harebrained Schemes csak most árulta el a napra pontos dátumot.

Meggyőzően fest a Far Cry 5 PC-s verziója

A Ubisoft Montanában játszódó nyitott világú alkotása végre a boltokban van, így a Hope megyét birtokló szekta napjai meg vannak számlálva. A PC-s verzió is megkapta a saját előzetesét - kiderül, miért jó ezen a platformon játszani.